Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben selçuklu hast. güler hanıma gidiyorum gayette memnunum. birde aynı hast. hikmet bey var onuda çok tavsiye eden var ama ben hiç gitmedim.
canım bende karar verdim tanıdıklarımın çoğu hikmet bey diyor bende ona gidicem ama hastane nasıl doğum için yeterli mi bilmiyorum sen bilgilendirirsen sevinirim.
ablamın doğumunu büyükşehirde nihal hanım yaptırdı bitek sezeryan diye tutturmuştu biz zorlayınca normal doğuma aldı
selçukluda doğum yapanlar genelde memnun sonuçta 5 yıldızlı otel değil beklentileri sınırlı tutmak gerekir bence :) zaten önemli olan dr değilmi
bu arada çocuk doktoru araştırdınmı hiç? Soyadını bilmiyorum ama nazım bey var belki duymuşsundur konyanın en tecrübeli doktorlarından ben onu düşünüyorum bu konuda fikirlerini benimlede paylaşırsan sevinirim
bende bundan korkuyorum umarım başıma gelmez canım.
özel hastanenin tek sıkıntısı doktorlar bebeği ve anneyi risk etmiyo hemen sezeryan diyo normal hastanedeler ebeler normal doğum yaptırıyor çok zor durumda kalmadıkça kuzum
ablamın doğumunu büyükşehirde nihal hanım yaptırdı bitek sezeryan diye tutturmuştu biz zorlayınca normal doğuma aldı