• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konyada kadın doğum doktor önerisi olan..!!!!

gencer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
226
22
48
Konya
Konyada hangi kadın doğum doktoru? Kızlar jule esene gittim ama emin olamadım?sizin doktor öneriniz varmı?medicanada özlem hanımamı gitsem diyorum ama hiç bir bilgim yok :( lütfen yardım

canım ben selçuklu hast. güler hanıma gidiyorum gayette memnunum. birde aynı hast. hikmet bey var onuda çok tavsiye eden var ama ben hiç gitmedim.

canım ben selçuklu hast. güler hanıma gidiyorum gayette memnunum. birde aynı hast. hikmet bey var onuda çok tavsiye eden var ama ben hiç gitmedim.

canım bende karar verdim tanıdıklarımın çoğu hikmet bey diyor bende ona gidicem ama hastane nasıl doğum için yeterli mi bilmiyorum sen bilgilendirirsen sevinirim.

canım bende karar verdim tanıdıklarımın çoğu hikmet bey diyor bende ona gidicem ama hastane nasıl doğum için yeterli mi bilmiyorum sen bilgilendirirsen sevinirim.

selçukluda doğum yapanlar genelde memnun sonuçta 5 yıldızlı otel değil beklentileri sınırlı tutmak gerekir bence :) zaten önemli olan dr değilmi
bu arada çocuk doktoru araştırdınmı hiç? soyadını bilmiyorum ama nazım bey var belki duymuşsundur konyanın en tecrübeli doktorlarından ben onu düşünüyorum bu konuda fikirlerini benimlede paylaşırsan sevinirim

ablamın doğumunu büyükşehirde nihal hanım yaptırdı bitek sezeryan diye tutturmuştu biz zorlayınca normal doğuma aldı :41::41::41::41::41::41::41::41:

selçukluda doğum yapanlar genelde memnun sonuçta 5 yıldızlı otel değil beklentileri sınırlı tutmak gerekir bence :) zaten önemli olan dr değilmi
bu arada çocuk doktoru araştırdınmı hiç? Soyadını bilmiyorum ama nazım bey var belki duymuşsundur konyanın en tecrübeli doktorlarından ben onu düşünüyorum bu konuda fikirlerini benimlede paylaşırsan sevinirim

canım doğru beklentileri sınırlı tutmak lazım fakat hastahane küçük olduğu için herkezi sezeryana aldıklarını duydum doğruluk payı varmı bilmiyorum tereddütüm bu yüzden aslında.ama genede oraya gidicem hikmet beye herkez güveniyor gidelim bakalım.neyse çocuk doktoru fazla arastırmadım ama aynı nazımmı bilmiyorum benimde doktorumdu bir zamanlar :) ama fazla gitmemiştik hacer çalışkan vardı ona götürmüşlerdi beni ve bende ona gitmeyi düşünüyorum meram eğitimdeymiş şuan özel muayenehanesi varmı bilmiyorum.

özel hastanenin tek sıkıntısı doktorlar bebeği ve anneyi risk etmiyo hemen sezeryan diyo normal hastanedeler ebeler normal doğum yaptırıyor çok zor durumda kalmadıkça kuzum

doğru söylüyosun canım bakalım zaman bana ne göstericek :)

ablamın doğumunu büyükşehirde nihal hanım yaptırdı bitek sezeryan diye tutturmuştu biz zorlayınca normal doğuma aldı :41::41::41::41::41::41::41::41:

nihal hanıma ilk aylarımda gitmiştim ama sorularıma hiç yanıt alamadım hep normal diye geçiştiriyordu sonra güler hanıma gitmeye başladım. bir arkadaşım nihal hanımın hastasıydı doğumda çok azarlamış bağırıp çağırmış arkadaşıma psikolojisi fena bozulmuştu bunu duyunca iyiki değiştirmişim doktorumu dedim

Back