- 10 Aralık 2016
- 164
- 77
- 13
- Konu Sahibi Allah bizimledir
-
Çok teşekkürler peki beni bu doktorla ilgili biraz aydınlatır mısınız?Özel Selçuklu da rengin karataylı var.
Bebek istiyoruz o yüzden gitmek istiyorum.ne için gideceğinizi bilirsem daha iyi yardımcı olabilirim.
Çok teşekkür ederim.Alanında başarılı bir doktor. Gittiğinize pişman olmazsınız. Kendisi yardımcı doçent di bıraktı özele geçti.
Rengin hanım normal doğummu sezeryandan yana mı bilginiz varmı? Birde mesai saatleri dışında doğuma gelip gelmedigi konusuÖzel Selçuklu da rengin karataylı var.
Rengin hanim şuan medicana da çalisiyor bilgi vermek istedim :)Rengin hanım normal doğummu sezeryandan yana mı bilginiz varmı? Birde mesai saatleri dışında doğuma gelip gelmedigi konusu
Evet bende medicanaya gidiyrum fakat doktor konusunda karasizimRengin hanim şuan medicana da çalisiyor bilgi vermek istedim :)
Medicana biraz daha müsteri gözüyle bakiyor hastaya maalesefEvet bende medicanaya gidiyrum fakat doktor konusunda karasizim
Temiz olması medicanayi tercih sebebim açikcası once jule hanima gittim doguma gelmiyormuş sonra özlem hanima gittim ama eli çok ağir yani baska hastanelere gittim başkente felan ama boylesini gormedim ultrasonda bakiyor ama karnıma çok fazla bastiriyor o yüzden onu da değiştireyim diyorumMedicana biraz daha müsteri gözüyle bakiyor hastaya maalesef
Ama rengin hanim gercekten iyi bir dr.selcukludayken gitmistim.ama medicana ya gecince hic gitmedim
Dr iyi ama o hastaneyi sevmiyorum ben
Medova yı dene bir de :)Temiz olması medicanayi tercih sebebim açikcası once jule hanima gittim doguma gelmiyormuş sonra özlem hanima gittim ama eli çok ağir yani baska hastanelere gittim başkente felan ama boylesini gormedim ultrasonda bakiyor ama karnıma çok fazla bastiriyor o yüzden onu da değiştireyim diyorum
Ilk kez duydum medovayıMedova yı dene bir de :)
Yeni acildi sayılır cokta yeni degil belki bir yili gecmistir tam bilmiyorum araştır istersenIlk kez duydum medovayı
Evet hamileyim teşekkür ederim verdigin bilgiler icinYeni acildi sayılır cokta yeni degil belki bir yili gecmistir tam bilmiyorum araştır istersen
Cok temiz bir hastane hamilemisin şuan eger öyleysen çocuk dr ları da çok iyi tavsiye ederim
Ama kadin dogum uzmani tavsiyem yok bilmiyorum yani arastirabilirsin netten
Evet hamileyim teşekkür ederim verdigin bilgiler icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?