Konya'da iyi bir jinekolog bilen varsa acil yardım lütfen!!!

Alanında başarılı bir doktor. Gittiğinize pişman olmazsınız. Kendisi yardımcı doçent di bıraktı özele geçti.

Normal Doğumdan yana. Cok büyük bi sıkıntı olmadığı sürece sezaryena almıyor. Mesai saatleri dısında geliyor diye biliyorum.

Evet bende medicanaya gidiyrum fakat doktor konusunda karasizim
Medicana biraz daha müsteri gözüyle bakiyor hastaya maalesef

Ama rengin hanim gercekten iyi bir dr.selcukludayken gitmistim.ama medicana ya gecince hic gitmedim
Dr iyi ama o hastaneyi sevmiyorum ben

Medicana biraz daha müsteri gözüyle bakiyor hastaya maalesef

Ama rengin hanim gercekten iyi bir dr.selcukludayken gitmistim.ama medicana ya gecince hic gitmedim
Dr iyi ama o hastaneyi sevmiyorum ben
Temiz olması medicanayi tercih sebebim açikcası once jule hanima gittim doguma gelmiyormuş sonra özlem hanima gittim ama eli çok ağir yani baska hastanelere gittim başkente felan ama boylesini gormedim ultrasonda bakiyor ama karnıma çok fazla bastiriyor o yüzden onu da değiştireyim diyorum:anneadayı:

Temiz olması medicanayi tercih sebebim açikcası once jule hanima gittim doguma gelmiyormuş sonra özlem hanima gittim ama eli çok ağir yani baska hastanelere gittim başkente felan ama boylesini gormedim ultrasonda bakiyor ama karnıma çok fazla bastiriyor o yüzden onu da değiştireyim diyorum:anneadayı:
Medova yı dene bir de :)

Ilk kez duydum medovayı
Yeni acildi sayılır cokta yeni degil belki bir yili gecmistir tam bilmiyorum araştır istersen

Cok temiz bir hastane hamilemisin şuan eger öyleysen çocuk dr ları da çok iyi tavsiye ederim

Ama kadin dogum uzmani tavsiyem yok bilmiyorum yani arastirabilirsin netten

Yeni acildi sayılır cokta yeni degil belki bir yili gecmistir tam bilmiyorum araştır istersen

Cok temiz bir hastane hamilemisin şuan eger öyleysen çocuk dr ları da çok iyi tavsiye ederim

Ama kadin dogum uzmani tavsiyem yok bilmiyorum yani arastirabilirsin netten
Evet hamileyim teşekkür ederim verdigin bilgiler icin

ali acara gidebilirsin prof bu arada. Farabi hastanesi mehmet bardakçı da iyi bi Dr. İkisinede gidiyorum .

Back