Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım medikana da özlem hanım da metin hoca da hep sezeryan yaptırıyor. ama narin hanımı çok beğeniyorlar. ben de ali acara gidiyorum ama normal bi gebeliğin varsa ali acar a gerek yokKonyada hangi kadın doğum doktoru? Kızlar jule esene gittim ama emin olamadım?sizin doktor öneriniz varmı?medicanada özlem hanımamı gitsem diyorum ama hiç bir bilgim yoklütfen yardım
canım medikana da özlem hanım da metin hoca da hep sezeryan yaptırıyor. ama narin hanımı çok beğeniyorlar. ben de ali acara gidiyorum ama normal bi gebeliğin varsa ali acar a gerek yok
[ı]öncelikle burdan duydukların seni yanlış yönlendirebilir bunu en baştan düşün çünkü insanların memnuniyetler memnuniyetsizlikleri kendileriyle alakalı bence. Ben hiç doktor değiştirmeden (sadece ilk kontrolüme başka bir doktora gitmiştim.) özel selçuklu hastanesinde hikmet beye gittim. Doğumumu da o hastanede yaptım. Allaha şükür hiç bir sorun ve problemle karşılaşmadım. Bebişim şimdi 4,5 aylık. Onun rutin kontrolleri içinde aynı hastaneye gidiyorum. Senin söylediğin doktorların hiç birisini duymadım daha önce. Zaten medicana açılalı çok olmadı. önemli olan senin istek ve beklentilerin en kısa zamanda bir doktorda karar ve devam et çünkü araştırdıkça özellikle netten kafan çok karışacak. [/ı]
Kızlar benim de iyi ama sezaryen yaptırmayan doktora ihtiyacım var. İlk doğumumu normal yaptım bu ikinci hamileliğim ve bunu da normal istiyorum.Yani daha çok yorum yaparsanız en azından doktorlarla ilgili fikir edinmiş oluruz.
merhaba arkadaşlar bende 2.bebeğime hamileyim. ilkinde tülin hanıma gitmiştim. epiduralli normal doğum yaptım ama 2 kere sezeryan teklifi oldu doktorumun israrla ben ve ailem istemeyince bebek ve bendede bir problem olmayınca normal oldu sonra. 7 ay çok memnundum ama doğumda memnun olamadım. açıkcası bu bebeğim de öyle soğumuşum ki doktorlardan kime gideceğimi bilemiyorum. Ali beye gittim 2 kere ama o çoook yoğun normal gebelerle ilgilenemiyor bile.şükran hanımı duymuştum gittim ondan daha ilk seferde memnun olamadım,nihal hanımı önerdiler bakalım bi de onu denemek lazım :44:
Baskent feyza hanlm tek gecerim harika bir doktor