• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da gelinlik

cekirdek_

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
112
3
318
İstanbul
Konyadan gelinliğimi alacagım bıraz gezdım fakat istedıgım tarzda gelınlıgı bulamadım, madam burcuda begendıgım gelınlıkler oldu ama kişiye özel calıstıkları ıcın aynı kalıtede dıkebılecekler mı bu konuda muallaktayım:25:, ayrıca begendıgım bır gelınlıgı tesetturluye cevırtmem de gerekıyor

konya madam burcuda gelınlıgını dıktırıp de memnun kalan var mı acaba?
konya'da gelinlik alanlar yahut alacaklar, nereyı tavsıye edersınız.:26:

Konyadan gelinliğimi alacagım bıraz gezdım fakat istedıgım tarzda gelınlıgı bulamadım, madam burcuda begendıgım gelınlıkler oldu ama kişiye özel calıstıkları ıcın aynı kalıtede dıkebılecekler mı bu konuda muallaktayım:25:, ayrıca begendıgım bır gelınlıgı tesetturluye cevırtmem de gerekıyor

konya madam burcuda gelınlıgını dıktırıp de memnun kalan var mı acaba?
konya'da gelinlik alanlar yahut alacaklar, nereyı tavsıye edersınız.:26:

canım bence konyaya bağlı kalma. hızlı trenle ankaraya git. tunalı hilmi caddesinde istemediğin kadar çeşit var. diktirmek bence çok riskli gelinlikte. üstünde görmek varken neden böyle bir risk alasın ki...

Alaaddin Caddesi'ndeki Şenay Gelinlik nasıl, bilen var mı, pahalı mıdır orası biraz...? Özel diktirip memnun kalan var mı?

$61541_435505639494_4691796_n.jpg $62738_435501424494_5758379_n.jpg $63349_435509889494_36649_n.jpg

arkadaşım facedeki fotoların biraz düşük çözünürlükleri ama belki fikir olur kolay gelsin sana

Bu arada ben forumda bazı arkadaşları Konyalı veya Konya'da yaşıyor diye arkadaş listeme ekledim, bilmediğim konularda danışmak bilgi almak için :) Özel mesaj atma hakkım yok, o yüzden burdan yazmak istedim, Chenn isimli arkadaşı da bu yüzden ekledim, mesajına cevap veremiyorum şimdilik yeni üye olduğum için.

Back