• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı konyada gelin başı

Konyada bildiğiniz iyi bir kuaför var mı? Ama eski tip topuzlar yapmayan bir kuaför istiyorum.:80:

canım bende konyalıyım, akrabamız kuaför ben 5-6 yıldır ona giderim sözümde de gittim cok beğendiler bende cok begendim ve düğünümde kınamda da ona gidecem inşallah. Asla eski tip yapmaz. gayet modern ve değişik modeller yapar. istersen söz de yaptıgı sacımı da gösterebilirim. hatta arkadasımda benim sacımı cok begenip ona gitmişti onunda sözdeki sacını yaptı. istersen fotografları msnden gönderirirm bakarsın begenirsen gidersin.

canım bende konyalıyım, akrabamız kuaför ben 5-6 yıldır ona giderim sözümde de gittim cok beğendiler bende cok begendim ve düğünümde kınamda da ona gidecem inşallah. Asla eski tip yapmaz. gayet modern ve değişik modeller yapar. istersen söz de yaptıgı sacımı da gösterebilirim. hatta arkadasımda benim sacımı cok begenip ona gitmişti onunda sözdeki sacını yaptı. istersen fotografları msnden gönderirirm bakarsın begenirsen gidersin.
Bu kuaförün adı nedir acaba?
Konya da uzun süre kaldım ama ben daha doğru düzgün bir kuaför görmedim orda hiç..
Makyajları da saçları da abartılı.
Sade seven bi insanım yüzüme fondoteni badana yapar gibi boca etsinler, kafamda kocaman sımsıkı topuz olsun istemiyorum :(
Foroğraflarınızı da gösterebilir misiniz? Burdan ve ya özelden size hangisi uygunsa..

Back