Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKonya'da gebelik için sabun masajı
Umutsuzluk bazen insani olur olmaz seylere sürüklüyor. Yargilamiyorum yanlis anlamayin. Ama paranızı da boyle şarlatanlara kaptirmayin. Eger boyle bir sorununuz varsa evde sesli olarak olumlu bir ses tonu ile anne olmaya hazırım annelik kolaydır rahmim bir bebek için hazir hamile kalmak keyifli ve kolaydir gibi seyler soyleyin. Esiniz de baba versiyonunu yapsin. Hayatimizdaki olumlu olumsuz her sey inançlarımızla ilgili. Onlar duzelince her sey normale dönüyor.
Umutsuzluk bazen insani olur olmaz seylere sürüklüyor. Yargilamiyorum yanlis anlamayin. Ama paranızı da boyle şarlatanlara kaptirmayin. Eger boyle bir sorununuz varsa evde sesli olarak olumlu bir ses tonu ile anne olmaya hazırım annelik kolaydır rahmim bir bebek için hazir hamile kalmak keyifli ve kolaydir gibi seyler soyleyin. Esiniz de baba versiyonunu yapsin. Hayatimizdaki olumlu olumsuz her sey inançlarımızla ilgili. Onlar duzelince her sey normale dönüyor.
Yazınızdan sonra yazımı tekrar tekrar okumak zorunda kaldım acaba neresine etkisini, yaptırılmalı mı sorusunu yazdım diye
Şuan için herhangi bir sorunum yok, yaptırmak için değil merakımdan sordum ama yine de görüş belirtmem gerekirse 19. Yüzyılda kuantum fiziği ile ortaya çıkan görüşlerin yayılması ile tanrının ve doğanın bize hizmet ettiği düşüncesi ile olumlama yapmaktansa yüzyıllarca kullanılmış ve yararı görülmüş kocakarı tıbbi dediğimiz şamanizmden gelen ritüellerden çeşitlenen bu tür şeylere inanmayı tercih ederim. Yanlış anlamayın sizin düşüncenize sonuna kadar saygı duyuyorum ama olumlamanın hayata tek etkisi stres azaltıcı ve insanı rahatlatıcı etki. O da zaten dua ve ibadetleri bırakan insanoğlunun maneviyatı başka bir yerde arama, boşluğu doldurma dürtüsü olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta inanç ve iman her dönem insanlar için bir ihtiyaç olmuştue
Ben nelerden sifa bekliyorum bir bilsen soylediklerine tamamen katılıyorum. Ama benim sifa beklediklerim para istemiyor. Bedava yani O yüzden şarlatan degiller. Mesela sayilarla sifa buluyorum ben. Bilinçdışı frekanslara gidip olumsuz inançlarimi temizliyorum. Ben de hepsinin bir dua kanali olduğunu düşünüyorum.
Ben nelerden sifa bekliyorum bir bilsen soylediklerine tamamen katılıyorum. Ama benim sifa beklediklerim para istemiyor. Bedava yani O yüzden şarlatan degiller. Mesela sayilarla sifa buluyorum ben. Bilinçdışı frekanslara gidip olumsuz inançlarimi temizliyorum. Ben de hepsinin bir dua kanali olduğunu düşünüyorum.
AstrologNilayı takip ediyorsunuz sanırım. Onun birçok kere haklı çıktığını gördüm ama yine de kocakarılara şarlatan demek biraz haksızlık bence. Keza göbek düşme mevzuu gibi birçok konuyu onlar dışında tedavi eden görmedim. Çünkü doktorlar bunun ne olduğunu anlayabilmiş değil. Bu tip eski geleneksek tedaviler geri geliyor, fizik tedavi uzmanlarının hacamat yapması en belirgin örnek bu süreçte.
Neyse hayatta her şeyin hayırlısı yine de bilen varsa paylaşsın. Çok acayip şeyler duydum bu sabun masajı ile ilgili