Saç Rengi ve Saç Boyama Konya'da En iyi Kaynak Yapan Kuaför

Mavise42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
59
6
Arkadaşlar Konya'da En iyi Kaynak Takan Kuaför Sürekli gittigniz veya duyduğunuz memenun kaldığınız ama özellikle kaynak konusundaa ben bi kac kere taktirdım ama sürekli ya dökülme oldu yada düşmeler Cok oldu 😕 bıktım artık kaynaksizda duramıom saçlarım çok kötü yanıkk ahh kullanabilecek seviyede olsa hic uğraşmam kaynakla filanda neyse onerileriniz bekliyorum arkadaşlar

Nasıl ne gibi zararlı? Saca zarar veriyor
Çıkarırken veya kendisi kayarken saçı mahvediyor zararı bu 😀
😂😂 Hee anladım canımm ama kaynakla alakalı bi zarar görmedim aksine saçlarım çok kötü bi durumda idii yani kaynakla uzattım ve çıkarırken vs olsunn acılar cekmiom kolayca geliyorr köklerime veya sac köklerimde boşluk acilma vs olmuyor saçımı dokmüor ama yinede tabuki zararlıı şöyle 3 5 ay daha dursun çıkartmayı düşünüyorumm zatenn bide şöyle bi avantaji varr saça hiç ısıl işlem uygulamion. Yika çık kurut bu kadarr ben özel günler disinda hiç ısıl işlem yapmadım ve bu yüzdende iyi durumda saçlarım
Eğer kaynak olmasaydı kendi saçlarım yanık olduğu için sekil almicakti. Her gun ısıl işlem yapacaktım belki daha kötü olacaktı kendine hic gelemicekti belkiii yani dezavantaji kadar avantaji da var yani 😊

X