• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Konya'da en güzel nişanlıklar abiyeler nerde?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

turk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
15
0
86
39
Uşak
merhabalar. Konya'nın biraz yabancısı sayılırım. Nişanım var kısmetse haziranda. Nişanı evde yapacağımız için çok abartılı bir nişanlık düşünmüyorum. Abiye bir elbise giymek istiyorum. Konya'da sizce en güzel kalite abiyeler nerdedir nerelere bakmalıyım? Bir de KUAFÖR bilmiyorum bu da çok önemli. Yanlış anlaşılmasın ama herhangi bir mahalle arası kuaförde yaptırmak istemiyorum güvenemiyorum çünkü saç konusunda hep talihsizlikler yaşamışımdır. Nişanda, kınada bunu yaşamak istemiyorum. Bildiğiniz güvenilir profosyonel kaliteli bir kuaför salonu var mı? yardımcı olursanız sevinirim. Evlenecek herkese allah yardım etsin, kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum...

mrblar.. bende konyada yaşıyorum öğrenim sebebiyle geldim buraya ondan fazla ayrıntılı bilmiyorum ama
eğer çok açık bişey düşünmüyorsanız ,Setrms e bakabilirsnz orda gerçekten çok hoş şeyler oluyor
bende kendi nişanlığımı ordan aldım 300 Tl lik n,işanlık indirile 150 ye aldımm çokta gzl..
yeni sezon ürünlerine de baltım çok gzldii.. Kuaför için de okul zamanlrımdam beri gittiğim bir yeri tavsiye etmek istiyorum
Deniz güzellik salonu var zaferde iniyorsn eskiden colins vardı istasyon yoluna girince onun üstünde zafere çok yakın..
temiz bi yer ve tüm çalışanları bayan.. yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana..

:kedi: :kedi: :kedi:

evet setrmsi biliyorum ama tesettür giyim vardır hep diye düşünmemiştim. ben tesettürlü değilim ama çok açık bir kıyafet de düşünmüyorum biraz kapalı olmalı acaba benim beklentime uygun varmıdır orda? bir bakarım inş. Kuaför ve kıyafet tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.

dediğiniz gibi tesettür ağırlık gibi ama açık tesettürlü olmayan bayanlarınların da giyeceği şeyler var.. yani ben askılı abiyeler bile gördüm orda.. istersenz bi göz atarsnz.. aklıma geldikçe yazarım başka yerler inş.. kaydirigubbakcemile5

bende konyaya gelin gidicem nasipse;) nişanlımla orda gezerken aysira vardı oraya bakmıştık çok da güzel modaeller vardı ama bilemiyorum maddi olarak durumununu, eger 300 civarı birşey bakarsan orada bulamayabilirsin, nişanlıklar filan 1000lira civarı gelinliklerde modeline göre değişiyor, ama çok harika modeller var, kesinlikle tavsiye ederim, sokakların ismini tam olarak bilmiyorum ama bi meydanda büyük bi iş bankası var oraya geldiğinde aysira diye sorsan hemen gösterirler, sanırım ayakkabıcılar çarşısına da yakın oluyo:) keşke daha iyi bilip tarif edebilseydim :) inşallah gönlüne göre birşeyler bulabilirsin:)

Aysira güzel gibi; ama sanırım biraz pahalıymış. Sim Gelinlik'e bakabilirsin. Ben gelinliğimi orada diktiriyorum. Nişanlık da var. Zafer'de Zarif'te de güzel şeyler var. Modaevlerine bakarsan almayıp kiralayabilirsin de. Aysira ıplikçi Cami'ye yakın. ış Bankası'nın olduğu yerde sağda. Kayalıpark'a giderken...

Ben geçen sene Meram'da bir kuaföre gitmiştim. Çok güzel bir makyaj yapmıştı. Arkadaşım götürmüştü. O zaman burada yaşamıyorduk. Selçuklu'da CEKE Akademisi'ni ve Real'deki kuaförü tavsiye edebilirim. Gelin ve nişan için nasıl saç yaparlar bilmiyorum; ama diğer şeylerde iyiler. Bir de Hulusi var bildiğim kadarıyla. O da Anıt'ın oralarda.

kızlar bende aynı derdin içindeyim hiç birsey bulamıyorum yaa koca konyada bakmadıgım yer kalmadııı napıcam bilmyrm bildiginiz moda evleri varmı ?

Back