• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Konya'da doktor tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sohrab

La Vita E Bella 🎈
Pro Üye
12 Nisan 2019
24.141
38.334
598
Arkadaşlar 1 bucuk yıldır bebek istiyoruz hormon tahlıllerı ultrason sperm testi herşey normal görünüyor.. Ama gebelik olmadı konyada iyi bi doktor tavsıyesıne ıhtıyacım var.. Şimdiden çok teşekkürler

Ahmet Başaran var yeniyolda özel muayenehanesi. Biz de bir buçuk yıldır aynı durumdayız. Başka doktorlara da gittim ama tavsiye edebileceğim tek doktor. Siz hangilerine gittiniz neden memnun kalmadınız?

Eğer sizde ve eşnizde tıbbı bir sorun yoksa ovülasyon testi denemenizi tavsiye ederim ben pkoluyum 6 ay sonrasında 2 ovülasyon denememde gebe kaldım şu anda 8haftalık hamileyim dediğim gibi ovüsyonu deneyin pişman olmassınız gebe kalmak için ayda bir gün yumurta oluşuyoruz onu yakalamak asıl sorun.....

Ahmet Başaran var yeniyolda özel muayenehanesi. Biz de bir buçuk yıldır aynı durumdayız. Başka doktorlara da gittim ama tavsiye edebileceğim tek doktor. Siz hangilerine gittiniz neden memnun kalmadınız?
Konuyu acalı cok uzun zaman olmustu ama bildirim gelmedi.. Profıl kurcalarken farkettım.. Teşekkür ederim cevabınız için.. Kımse cevap vermedı sanıyordum.. 2 yıldır bekliyorum ben de.. Konyada yaşamıyorum karamanın kucuk bi ilçesinde yasıyorum doktor ıcın konyaya gıtmedyı dusunuyordum.. Burda devletteki doktorun tavsıye sı ile kasımda rahım fılmı cektırdım. 5.adet donemın beklıyorum hala 😔 yakın bi doktor tanıdıgımz arastırdı medova da seçil kahveci ersüreri tavsiye etti.. Asılama için ona gidecektim bu ay.. Virüs sebebiyle ertelemek zorunda kaldık daha hiç tedaviye baslamadık

Eğer sizde ve eşnizde tıbbı bir sorun yoksa ovülasyon testi denemenizi tavsiye ederim ben pkoluyum 6 ay sonrasında 2 ovülasyon denememde gebe kaldım şu anda 8haftalık hamileyim dediğim gibi ovüsyonu deneyin pişman olmassınız gebe kalmak için ayda bir gün yumurta oluşuyoruz onu yakalamak asıl sorun.....
Teşekkürler cevabınız için 🙏🏻 ovulasyon yaklasık 1 yıldır kullanıyorum adetlerim duzenlı oldugu ıcın takvımdeki gün İle bazen 1 gün ileri 1gün geri uyusuyo.. Yumurtlama günlerini yakalıyorum ama sebebsız olmuyo.. Onumuzdeki ay tedavı ye baslıcaktım.. Virüs seveviyle ertelemek zorunda kaldık

Teşekkürler cevabınız için 🙏🏻 ovulasyon yaklasık 1 yıldır kullanıyorum adetlerim duzenlı oldugu ıcın takvımdeki gün İle bazen 1 gün ileri 1gün geri uyusuyo.. Yumurtlama günlerini yakalıyorum ama sebebsız olmuyo.. Onumuzdeki ay tedavı ye baslıcaktım.. Virüs seveviyle ertelemek zorunda kaldık
Eşinizde sperm testi verdimi

Çok ilginç ben bu sebebsiz infertiliteye akıl sır erdiremiyorm zaten.. Bir yerde birşey mutlaka var ama ne çözemiyoruz
Maalesef.. Nasip devreye giriyo bi yerden sonra.. Tedaviye baslıcak tık beklemek zorundayız 😔

Back