konyada dogum yapan yada yapacak arkadaşlar yardım

sudinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
34
8
34
Kizlar suan yurtdışındayim dogumunu eşimin ailesinin olduğu konyada yapıcam konya da dogum doktorlari ile ilgili bir bilgim hiç yok anlayacağınız özellikle bayan doktor ve mahremiyete özen gösteren bir hastane arıyoruz aynı zamanda da basarili güvenilir bi doktor önerebilecek olan var mi

Konyanın özel hastaneleri çoğunlukla iyi ama iyi doktor kişiden kişiye değişiyor sanırım Medicana nin doktorlarının metnini çok duydum son ayımda oraya gitmeyi düşünüyorum şimdilik mevlana ya gidiyorum doktorum Doç ama çok ilgisiz gibi geliyor bana çok kısa sürüyor muayenesi falan..

Banada görümcem mevlanayi onermisti ama bilmiyorum bende hic nasıl medicana daha mi iyiymiş doktorlari mevlana da bayan doktor mu senin gittigin ismi ne sevill

Mevlana Doç Türkan ve Refika hanim var güler yüzlü ler ikiside muayene ücretleri 35 lira doğum 600 ama çok kısa muayeneleri mesela bebegin kilosu nu ogrenemedim hiç cihazları göstermiyorMuş mevlana da dogum yapılmıyor vakifa gidiliyor doğum için bu ay bende vakıf a gidicem belki orada farklıdır ultrasonografi 2. Doğum um vakif taydı zaten memnundum Ebelerin den yinede son ayımda karar vericem Medicana da olabilir bu arada Medicana 75 muayene ...doğum 1150 oda fiyatın içinde sanırım .... arkadaşım Farabi ye mehmet beye gitti çok detaylı ve ilgili bi doktor olduğunu söylüyordu orasıda 65 ...850 doğum

Ay cok sagol yaa valla baya detayli yazmışsın ellerin der görmesin inşallahsağlıkla alırsın bebeğini kucağına sende bende Türkiye gelince bakacagim artık vakifa yonlendiriyorlar demek çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Rica ederim güzelim Amin INŞALLAH canım sende Hayırlısı yla sağ salim kucaklarsın INŞALLAH bebeğini. ..benim senden çok önce dogumum daha detaylı bilgi veririm canim tercih ettiğim hastaneye göre tabi telaş tan unutmazsam

Aslında benimde aklıma geldi sen dogumunu yaparsan banada bilgi verirsin belki diye belki canım ama doğumdan sonra vaktin olmaz haklısın baya yogun bir dönem olacak insallah ama tabi vaktin olursa yazarsan sevinirim

Aslında benimde aklıma geldi sen dogumunu yaparsan banada bilgi verirsin belki diye belki canım ama doğumdan sonra vaktin olmaz haklısın baya yogun bir dönem olacak insallah ama tabi vaktin olursa yazarsan sevinirim
Merhaba canım ben pazartesi doğum yaptım bugün 1 haftalik olduk çok şükür Mevlana da yani vakıf hastanesinde doğum yaptım ordaki drum emine gök son ayında bir kez gittim Ebeler Dr lar hemşireler çok iyiler çok güzel davranıyorlar çok rahattım ben çok memnun kaldım yani merak ettiğin birsey olursa sorarsın canım bir gece kaldım refakatçi ve özel oda dahil 600 tl fiyati

Ay canım benim cok Sağol ya valla çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın vakif hastahanesi kaynanamlara da yakinmis cok iyi oldu bu Allah razı olsun senden inşallah bebisin çok sağlıklı uyku emme gaz sorunu olmayan seni hiiiic yormayan bi bebis oluuur

Amin INŞALLAH canım ..Rabbim bi avaz da kurtarsın senide... seninde memnun kalıcana eminim tatlı dilli ve güler yüzlü hastanenin bütün çalışanları ...evinizin yakın olmasıda ayrı bi avantaj tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…