• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya'da diş hekimi tavsiyesi

shrrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
1.410
6.281
158
Konya'da diş hekimi tavsiyesi olan varmıı? Ön diş dolgusu olduğu için estetik olması çok önemli.

merhaba guzelim, ben sana di$ hekimi Kerim Ferrahkaya yi tavsiye ederim. mesleginde gerçekten çok super. ben yurt di$inda kaliyorum, 4 sene evvel memlekete tatile gittigimizde acil di$ problemim çikmi$ti, kerim bey i onermi$lerdi bize ve gerçekten çok memnun kalmi$tim. yeri $urasi diyemicem kusura bakma, duymu$sundur belkide.. sagliki gunler..

canım ben de sana çene cerrahı dişçi Korhan KÜÇÜK'ü öneririm. yerini ve telefonunu istersen özelden msj atarsan cvplayabilirim. ben perşembe günü tedavime başladım. inanılmaz korkuyordum dişçiden, hele de iğneden. allahım görünce bile bayılıyordum. doktora bu durumu anlattım. 2 sefer gittim önce ama onlarda bişey yapmadı. sadece konuştuk.
benm 20lik dişim çekilecek ama bu zamana kadar korkumdan dolgularımı filan da yaptıramamıştım. benm korkumu bildiği için bana 1,5 saatlik seans ayarladı. benimle çok ilgilendi, allah ondan razı olsun. iğneden sonra hiçbişey hissetmedim zaten. (ayrıca iğne de öyle korkulacak bişey değilmiş, kolumuza filan yapılan gibi değil, saç teli gibi incecikti.) önce iğne yapacağı yere kırmızı bir jel sürdü, o diş etini sıcacık uyuşturdu. sonra iğneyi yaptı. hiçbirşey hissetmedim. ve dolgu yapılınca ağzıma baktım dişteki dolguyu görebilirmiyim diye, hangisine yaptınız diye sordum :) dolgu dişle aynı renkteydi ve ışınla kuruttuğu için de hiçbirşey belli olmuyor. akşama biraz ağrı yaparsa ağrı kesisci içebilirsin dedi ama çok şükür hiç ağrım olmadı. birdahaki randevum haftaya c.tesi. yıllar yıllar sonra dişçi fobimi yendim, şimdi doktorumu da dişlerimi de çoooookkk seviyorum. :10:

Son düzenleme:
flamekiss canım yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum:)

sitenin kurallarını pek bilmiyorum:) sen bana gönderebilirsen tam olarak bana adresini yazarmısın?

Ben dişciden korkmam zaten,küçüklüğümden beri çok alışkınım benim tek isteğim gerçekten işinin ehli olması.Çünkü ön dişimde büyük bir dolgu var.O sana yapılan ışınlı dolgudan:)

canım çok ilgilendiğini söylemişsin,muayenehanesi falan nasıl,yenimi?Röntgen cihazı falan varmı?Birde ücret konuştunuzmu?Nasıl ücretleri uçukmu?mesela o ışınlı dolgu ne kadardı?Bu aralar biraz elim sıkışık da:) Bunları buradan yazmak site kurallarına aykırı ise özelden yazarsan çok sevinirim canım.

Korhan Kucuge bende gittim gercekten cok iyi bir doktor. Daha uygun fiyatli iyi diş hekimi tavsiyelerinizi bekliyorum:)) tesekkurler

Canim simdi gordum mesajini...

Dis temizligi seans 120 TL vermistim ben yazin. Dolgu fiyatida 100-120 TL civarinda.

Dis beyazlatma isini 500-600 TL ye yapacagini soyledi. 2 adet porselen disimide 900 TL ye yenileyecekmis. ama fiyatlar biraz pahali geldi o yuzden gidemedim

Ben korhan kucuge gittim memnun kalmadim dislerim tekrar curudu bende dis hekimi ariyorum

Back