- 25 Temmuz 2022
- 7
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mrvylcn1907
-
Merhaba. Bir arkadasimda Konyada Serhat Yarar diye bir doktora ameliyat olmak istiyor ve doktirla görüsecek önümüzdeki ay. Kuzeni ona ameliyat olmus ve cok memnunmus. Banada tavsiye etti ama instagramda hic resim yok oyüzden ilgimi cekmedi. Belki arastirabilirsin
Öylemi? Evet arkadasim söylemisti kendine yer acacak diye ama bu kadar cabuk olacagini bilmiyordumSehir hastanesindeydi ayrildi kendi muayenehanesini açtı yani artik devlette degil
Herkese selam, Konya'da yaşıyorum çok uzun zamandır geniz eti, akıntı ve burun tıkanıklığı sorunlarım var kbb doktoru estetik olmak istiyorsan ikisini aynı anda ol dediği ve özellerde ameliyat olacak parayı bi türlü denkleştiremediğim için devlet hastanesinde olmaya karar verdim. Konya'da Devlet hastanelerinde ameliyat olanlar memnun mu nerde hangi fiyata oldunuz bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Ilker Yigite bi ara bakmistim. Birdaha bakayimKonya Burun Estetiği Uygulayan Doktorlar/Uzmanlar
Konya bölgesinde Burun Estetiği uygulayan doktorların/uzmanların listesidir. Doktorları/uzmanları ve yorumları inceleyebilir, dilerseniz randevu alabilirsiniz.www.doktortakvimi.com
Cok begenmedim, resimler cogu yandan. Nasil bir burun oldugu belli degil. Yukardan var, ama düz burun sirti. Ucu nasil, karsidan nasil görünmüyorIlker Yigite bi ara bakmistim. Birdaha bakayimismini unutmustum listede görünce hatirladim
O kadar hızlı gidiyorlar ki anlatamam 3 yıldır araştırıyorum kimi duysam randevu alayım diyene kadar özele geçmiş oluyor yine de teşekkürler :)Öylemi? Evet arkadasim söylemisti kendine yer acacak diye ama bu kadar cabuk olacagini bilmiyordum
Şehir hastanesinde bi doktor duydum özele gitmeden yakalamak için hemen en yakın tarihe randevu aldım estetiğe onay verirse orda ameliyat olacağım bakalım nolcak :)Ilker Yigite bi ara bakmistim. Birdaha bakayimismini unutmustum listede görünce hatirladim
Hadi bakalim hayirlisi, insAllah iyi gecerŞehir hastanesinde bi doktor duydum özele gitmeden yakalamak için hemen en yakın tarihe randevu aldım estetiğe onay verirse orda ameliyat olacağım bakalım nolcak :)
Teşekkürler bilgilendireceğimHadi bakalim hayirlisi, insAllah iyi gecer
Haber ver nasil gectigini
Merhabalar hangi doktora oldunuzTeşekkürler bilgilendireceğim
Selam maalesef ameliyat olamadım Şehir Hastanesinde Mehmet Akif Alan'a gittim burun tıkanıklığı geniz eti için mutlaka ameliyat olman gerekiyor hemen yapabiliriz dedi ben estetikte olmak istiyorum diyince estetikte 2 yıl doluyum dedi adghh çok saçma anlam veremedim ama bekleyebilirsen bekle 2 yıldan az sürebilir dedi kayıt açtı beni arayacaklarmışMerhabalar hangi doktora oldunuz
Merhaba. Bir arkadasimda Konyada Serhat Yarar diye bir doktora ameliyat olmak istiyor ve doktirla görüsecek önümüzdeki ay. Kuzeni ona ameliyat olmus ve cok memnunmus. Banada tavsiye etti ama instagramda hic resim yok oyüzden ilgimi cekmedi. Belki arastirabilirsin
Merhaba arkadaşınız Serhat Yarar a ameliyat oldu mu bende olmak istiyorum ama dediğiniz gibi fotoğraf yok hiç emin olamadımMerhaba. Bir arkadasimda Konyada Serhat Yarar diye bir doktora ameliyat olmak istiyor ve doktirla görüsecek önümüzdeki ay. Kuzeni ona ameliyat olmus ve cok memnunmus. Banada tavsiye etti ama instagramda hic resim yok oyüzden ilgimi cekmedi. Belki arastirabilirsin
Ben de Zekeriya Tosun beye olacağım ama hala araştırıyorum. Olanlar bilgilendirebilir mi?Herkese selam, Konya'da yaşıyorum çok uzun zamandır geniz eti, akıntı ve burun tıkanıklığı sorunlarım var kbb doktoru estetik olmak istiyorsan ikisini aynı anda ol dediği ve özellerde ameliyat olacak parayı bi türlü denkleştiremediğim için devlet hastanesinde olmaya karar verdim. Konya'da Devlet hastanelerinde ameliyat olanlar memnun mu nerde hangi fiyata oldunuz bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?