• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Konya'da Çocuk Doktoru

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yasemin82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
8
0
86
Konya
Merhabalar Herkese,

38 haftalık hamileyim.. Şimdiden bebeğim doğduktan sonra hangi doktora götürsem diye kaygısı aldı beni. Konya'da yaşayan ve bana tavsiyede bulunacaklar var mı acaba?
Evim Başkent Hastanesi'ne yakın diye oradaki doktorlardan birini düşünüyorum. Başka tavsiyesi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim..

Teşekkürler

canım başkentin doktorları iyi diyorlar... oraya gidebilirsin...
anıttaki uğur doru da iyi bi dr... kızılayda bi bayan vardı ama ismini hatırlayamayacağım... onu da tavsiye ederim..
ama vakıftaki hızır beyi ve akademidekileri kesinlikle tavsiye etmem...

Başkent Hastanesini tek geçerim. Yenidoğanda Servet Bey var. Çok iyi diyorlar. Biz oğlumuzu Yasemin Hanıma götürüyorduk çok memnunuz. Şimdi Ankaraya taşındık inan Konyadaki Başkent Hast. Ankara'dakinden katkat iyi ve düzenli.

Servet Bey'e götürdük ama ben pek memnun kalmadım. Bişey olursa ya da bişey sormak istersem nası ulaşacağız dedim. Hastaneyi arayın cebimi veremem dedi... Bir de sigara içiyo galiba leş gibi sigara kokuyodu..

Sigara kokan doktor mu olur????

başkentteki ayşegül hanım çok iyi.oğlumun doktoru.
farabi hast. sakın götürmeyin özellikle ali rısa çiçekliye. oğlum ateşler içinde yanıyorken kapıyı suratıma kapattı, şikayet ettim, allahından bulsun.
başkent hastanesinin doktorları çok iyi hep ücretleride ucuz.

bende büyükşehirde hülya hanıma götürüyorum telefonla bir şey sorduğunda da cevap veriyor şimdilik memnunum

özel selçuklu hastanesindeki dr.musa ekin başkent hastanesine geçmiş..
bilginiz olsun...harika bir doktor..tavsiye ederim...

başkentteki ayşegül hanım çok iyi.oğlumun doktoru.
farabi hast. sakın götürmeyin özellikle ali rısa çiçekliye. oğlum ateşler içinde yanıyorken kapıyı suratıma kapattı, şikayet ettim, allahından bulsun.
başkent hastanesinin doktorları çok iyi hep ücretleride ucuz.

merhabalar..bende çocuk doktoru arıyorum işinde iyi bebişimi muayene ederken ağlatmayacak ben sormadan bana aylık gelişimi hakkında bilgi verecek ayşegül hanım böyle bi doktor mu bilgilimi güler yüzlümü?ben musa beyi denedim ama memnun kalmadım çok soğuk ve muayene esnasında kızımı hep ağlatıyo:(görüşlerini bekşliyorum ayşegül hanım hakkında..teşekkürler şimdiden..

AYŞEGÜL hanım iyi biri ben önceden servet beye götürüyodum cok memnundum cocukları babam diyerek sever seni rahatlatırdı ama o olmayınca aysegul hanıma götürdüm iyi biri ama bide belediye hastanesinde hülya kartekin var bende yeni başladım iyi gibi özellikle öksürük allerjik durumlarda hassas biri çünkü kendi ve çocukları da astımmış o bakımdan tecrubeli deneyebilirsiniz.ayrıca hasan bey var tıp fakultesinin meshur doktoru selcuklu hastanesine yakın biyerde özel muayenehanesi de var onun öğrencisiymiş hülya hanım.

AYŞEGÜL hanım iyi biri ben önceden servet beye götürüyodum cok memnundum cocukları babam diyerek sever seni rahatlatırdı ama o olmayınca aysegul hanıma götürdüm iyi biri ama bide belediye hastanesinde hülya kartekin var bende yeni başladım iyi gibi özellikle öksürük allerjik durumlarda hassas biri çünkü kendi ve çocukları da astımmış o bakımdan tecrubeli deneyebilirsiniz.ayrıca hasan bey var tıp fakultesinin meshur doktoru selcuklu hastanesine yakın biyerde özel muayenehanesi de var onun öğrencisiymiş hülya hanım.

haftaya ayşegül hanımla randevumuz var bakalım memnun kalmazsak hülya hanımıda deneriz artık çok teşekkür ederim..

Back