Konya’da burkaya giren Berfin, IŞİD’e katıldı

kk da damı ışid çiler var ne? bazen şüphelenmiyor değilim, bildiğim kadarıyla sürekli online bu arkadaşlar, interneti sürekli kullanıyorlar

Su cümleyi okudum ..... gitsin dedim aynen. Kafir bayragiymis , hasbam. acayip ayar oldum kıza. Oy toplamak için de akrabalarını dolaşırdı,?
Zerre üzülmedim , böyle beyin göçü iyidir , boşa kalabalık etmesinler, böyleleri ile ayni ülke de yaşamak utanç verici zaten.mumkunse donmesinler

belli bir yaştan sonra beyin nasıl yıkanabilir? bana tamamen cahillikten miş gibi geliyor.

buradaki insanların neden beyni yıkanmıyor? ben anlamıyor sizi

Haber konusu iyi olabilir ama "once carsaf sonra burka" yada "burkaya giren ISIDe katildi" cok yanlis bir bakis acisi veriyor, sanki katilmasinin sebebi carsaf yada burka imis gibi. Bu da her carsaf yada burka giyen kadina terorist gozuyle bakmaya sebep oluyor. Iste medyanin bize bilinc alinti verdigi on yargilari..

çarşaf ve burkanın mantığını merak ediyorum gerçekten neden giyer bir kadın bunları

çarşaf ve burkanın mantığını merak ediyorum gerçekten neden giyer bir kadın bunları

Ben de sahsen 'sacma' buluyorum. Daha dogrusu Islam da boyle bir mecburiyet gormuyorum. Ama hadislerde boyle birseyi algilayan insanlar var. Ama bu demek degil ki her carsaf giyen terorist. Burda bence cok dikkatli olmak gerek genellemekle. Kimilerin dogru, kapali giyim tarzi olarak algiladiklari bu. Herkesi ayni kutuya sokmak yakismaz.

bu konuda size katılıyorum her çarşaf giyen terörist değil ama siyah burka çarşaf işitdin kulandığı argümanlar olduğu için işide katılanların bunları kullandığını varsayarsak pekte haksız bulmuyorum
kapanmaktaki amacın dikkat çekmemek olduğunu düşünüyorum alışılmışın dışında olan herşey dikkat çekmektir bence

valla bence her yaştan insanın beyni yıkanabiliyor, sadece çocuklar ve gençler buna daha açık, ayık ol diye bi tabir çıktı ya, aynen ayık olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…