Konyada Buluşmaa Hadi Arkadaşlar

seliselii

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
53
1
286
Konya
Merhaba Arkadaşlar ,
Benim gibi arkadaşlarının biçoğu evlenmiş olanlar arkadaş ortamlarını eminim çok arıyor bulamıyordur.
O yüzden güzel bir buluşma ayarlayalım bu yada öteki haftasonu herkese uyacak bir saat belirleyelim.
Ben 29 yaşındayım 25 yaş -ve üstü olursa yaşıtlarımızla oturup sohbet edebiliriz. :31:
Herkes kendini ayarlasın arkadaşlar kimbilir çok güzel dostluklarımız olur belki birbirimizden haberimiz yok aynı şehirde :16:

Kendini beğenmişler ve ukalalar evde otursun
espirili güleç yüzlü arkadaşlarımız hep gelsin :21:

Merhaba Arkadaşlar ,
Benim gibi arkadaşlarının biçoğu evlenmiş olanlar arkadaş ortamlarını eminim çok arıyor bulamıyordur.
O yüzden güzel bir buluşma ayarlayalım bu yada öteki haftasonu herkese uyacak bir saat belirleyelim.
Ben 29 yaşındayım 25 yaş -ve üstü olursa yaşıtlarımızla oturup sohbet edebiliriz. :31:
Herkes kendini ayarlasın arkadaşlar kimbilir çok güzel dostluklarımız olur belki birbirimizden haberimiz yok aynı şehirde :16:

Kendini beğenmişler ve ukalalar evde otursun
espirili güleç yüzlü arkadaşlarımız hep gelsin :21:

ayy ne güzel birşey yapmışsın.. ben şuan orda değilim ama seneye olacam inş. düğün yaza.. seneye görüşelim olur mu :16:

Allah mutlu etsin canımmm :nazar: inşallah
gerçi kış olduğu için ne kadar katılım olur bilemem ama canı sıkılan gelsin işte :54:

Back