• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konyaa.. kızlarr bulussakk...

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.721
4
116
Antalya
mrb kızlarr.. bende konyadayımm..konyada olupda gorusme bulusma ımkanı olan herkeslee gorusup tanısmayıı cok ıstıyorumm.... yazz gelmedenn herkes bı yerlere dagılmadan yada temmuz sonlarına dogruu.bana destek olunda goruselım.. hepınızı beklıyorumm ona gore.. kaydirigubbakcemile4

Canım bende Konya dayım ama eğer katılan olursa olur Konya bu yönden zayıf biraz

berenim sen konyadamisin kiz???
ay varya tr ye gelsem kessinlikle bulusup tanismayi cok isterdim inan imreniyorum bulusan kk lilara hatta kiskaniyorfum catliyorum bende orda olmak isterdim diye
insallah talep görürde bulusursunuz

Canım bende Konya dayım ama eğer katılan olursa olur Konya bu yönden zayıf biraz

elıfcımm ınan cokk ıstıyorumm bulusup gorusenlerıı ımrenerek ızlıyorumm..kknın uyelrın dıyalogları oylesıne guzel okadar samımı vee ıctenkıı dayanamadımm artıkk ınan.. valla 3-5de olsakk gorusmeyıı cok ıstıyorumm.. dusunursen eger musaıtt olursan cok ısterım..

ay varya tr ye gelsem kessinlikle bulusup tanismayi cok isterdim inan imreniyorum bulusan kk lilara hatta kiskaniyorfum catliyorum bende orda olmak isterdim diye

ılahıı delıı geyıkhanede dedım yaa..keskee sende turkıyede olsan.bızımkının tanıdıklarıı fılanda var ıspartada bı geldıgımızde mutlaka gorusurduk..konyaya da yakınn ustelık..valla senınde aklında olsun balımm..gelırsen turkıyeye..

siz de avrupadaki kk dostlar buluşması yapsanıza...biçok arkadaş var ...buluşursunuz bari...:teselli:

elıfcım ben hazıranın 20sı gıbı sehır dısına cıkacagımm eger sende musaıtsen bu aralar olabılır ne dersın..?ozelden konusalım olmazsa..?

20 sinden önce tabiki herhangi bir gün olur sen gün söyle ben müsait olurum muhtemel

Back
X