Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızlı tren imkanı varken Ankarayı tavsiye ederim. tecrübeli Prof hocalar bakımından ve kurumsal büyük lablar için.Arkadaşlar merhaba, Konya’da tüp bebek yaptırmak için merkez arayışındayız herkes farklı birşey söylüyor. Güncel doktor ve merkez bilgilerinizi paylaşın lütfen
Hızlı tren imkanı varken Ankarayı tavsiye ederim. tecrübeli Prof hocalar bakımından ve kurumsal büyük lablar için.
Konyayı iyi biliyorum Ciddi faktörlü bir durumunuz varsa vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın. Hızlı tren işinizi çok kolaylaştırır. Ankara Bahçeci Prof Dr Berfu Demir ve Ankara Memorial Prof Dr Aygül Demirol Ankaranın en iyileri. Ben memoriale gidiyorum memnunum. Araştırarak bakın hepsine. Hızlı trene yakın mesafe ikiside aynı yerde balgatta.Ankara için özellikle bir öneriniz var mı peki
Ne yaptınız nereye gittinizMedovanın laboratuvarı iyimiymiş acaba bizde erkek faktörü olduğu için laboratuvar çok önemli dediler
Tüp bebek ıcınmi anlamadımNe yaptınız nereye gittiniz
ikizlerimi bekliorum 17+4 oldukNe yaptınız nereye gittiniz
Ya maşallah aynen tüp bebek için sormuştum ücretleri nasıl aşılama denemek istiyorum bendeMustafa Ulusoy da arkadaşım denedı ıkı kez tutmadı. Novafertil Tüp Bebek Merkezi nde tedavi gördüm bende
ikizlerimi bekliorum 17+4 olduk