KONYA SOKAK HAYVANLARINA YARDIM !!

Bilmesendeolur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
173
93
Merhaba Arkadaşlar malum Konyada soğuk hava ve kar yağışı var sokak hayvanları kardan dolayı yemek bulmakta zorlanıyo. Barınacak yerleri yok. Hayvanlar üşümez demeyin lütfen onlarda soğuktan ve açlıktan ölebilirler. Ben tek başıma ne kadar can kurtarabilirim kaç tanesine imkan sağlayabilir ama eğer gönüllü arkadaşlarında desteği olursa dilsiz arkadaşlarımıza imkan sağlamak istiyorum.Onlar için birlikte neler yapabileceğimiz hakkında önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Canımm
Koliden evler yapılabilir irili ufaklı. Sabit konularda yapılışı mevcut.
Kuru mama çuvalla alınırsa ekonomik de oluyor,pratik de..
Herkes ama herkes imkanlarına göre bişeyler yapmalı. Aç olunca vücut ısıları düşüyor ve soğukla mücadele edemiyorlar

"Biri yapar" demeyin.
O "biri" sizsiniz arkadaşlar..

k
Resim yüklemeyi yapamadım malesef ama daha yeni sokaktan geldim ve dizime kadar kar var dışarda yemek namına hiç birşey yok ne yazakki kardeşimle birlikte karton kutulardan yatacak yer yaptık yemek koyduk geldik bakalım inşallah kötü niyetli insanlar tarafından bozulmaz.

Fotoları pcye kaydet.
Hızlıresim yükle den fotoyu seçip yükle. Sonra çıkan ikinci linki kopyalayıp buraya yapıştır.

Yada cevapla panelinde,dosya yükle yazan yerden de deneyebilirsin.

Canım benim,yüreğine sağlık

cadde uzerinde oturdugumuz icin cok sokak hayvanına rastlayamıyorum ama ben hep balkon camından tavuk falan atıyorum dısarıya muhakkak kedi falan gecer yer diye..gecende esim apartmana almıs bi tanesini sut verdim yemek verdim apartman sıcak uyumus kapı onunde aslında apartmanlarda yasayanlar bu konuda duyarlı olmalı en azından apartmana alınmalı bu havalarda

Son düzenleme:
Malesef hata veriyo

Bende apartmanda yaşıyorum son katta oturduğum için ve apartman sakinlerinin tepkilerini az çok tahmin ettiğim için alamıyorum apartmana evde bi tane kedim var ama Duyarlılığınız içinde teşekkür ederim

Ben kutu yaptım kardan etkilenmesin diye de heryerini posetle kapladım apt önüne koydum apt görevlisi pislik oluyor diye çöpe atmış çok kızdım ama ..merhamet yok bazilarinda...
Öyle insanlarda çok var amaçları ne niye bu kadar merhamet yoksunu olmuşlar bilmiyorum yardım etmiyolar zaten tamam ona karışamayız ama yardım edene niye engel oluyolar

Eğer araba ayarlayabilirsem restorant cafe gibi yerlerden artan yemekleri toplamayı düşünüyorum ama bundada yemekleri verecek gönüllü insanlar lazım

Malesef eşim görmüş mirildaniyirmus adam kızmış kim koydu bunu buraya diye eşimde biz koyduk demiş.. ama her yer kirleniyor demis..biz daha fazla kirletiyoruz heryeri ...ruhumuz, düşünceleriniz herseyimiz kirli ...kediler için koydum ben site olduğu icin hiç köpek yok..ve yollarda insan kakasi görüyorum Ama kediler toprağı kazıp oraya yapıp kapatiyorlar üstünü ..

Aynen öyle dinden fetva vermeyi çok seven bi milletiz ama kedi beslemenin "sünnet" olduğunu kedinin içtiği suyla abdest alınabileceğini bilmiyoruz malesef. Ben köpek beslediğim zamanlarda apartmandakilerle çok sorun yaşamıştım asansöre binmesine bile laf söylüyolardı pismiş güya kendileri galoşla bindikleri için yadırgadılar.

Hayvanlarla ilgili bana kötü bi düşünce söyleyenlere verdiğim tek cevap eğer onlarında yaşam hakkı olmasaydı Hz. Nuhun gemisinde ne işleri vardı. Ama anlayana işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…