- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 37
-
- Konu Sahibi computertchr
Ben 3. Kez ali Sami beye gittim 11 gün önce transferim oldu heyecanla sonuç gününü beklioruz.İnş bu kez güzel haberi alırım. Ama şunu söyleyim yine tedaviye başlayacak olsam yine ali Sami hocama giderim.biz çok memnunuz.tedaviye başladım 10 gün önce.2 kere iptal olmuştu hiç yumurta gelişmediği için.bu sefer biraz daha iyi gibi durum.devam ediyoruz tedaviye hayırlısı artık.ali sami beye tedavi için gidenler yorumlarınızıbekliyorum.
Ben 3. Kez ali Sami beye gittim 11 gün önce transferim oldu heyecanla sonuç gününü beklioruz.İnş bu kez güzel haberi alırım. Ama şunu söyleyim yine tedaviye başlayacak olsam yine ali Sami hocama giderim.biz çok memnunuz.
Benim tüpüm 1 tane oda tamamen tıkalı. Yumurta rezervi az rahim zarı incecik. Rahim ağzı kanser başlangıcı ve yumurtalık tüberkülozu atlattım yok yok yani ama Rabbim bundan geri koymasın. Bu 5. Denemem benim. 2 kez de yurtdışında yaptırmıştım.tabiki sonucu alınca haber ederim. Rabbim hayırlısını versin sanada canım. İnşallah tez zamanda ikimizinde muradı olur.inşallah pozitif sonucu görürsünüz.sonucu burdan yazarsanız sevinirim.sizin sıkıntınız neydi?benim yumurta rezervim az.dün tedavi yine iptal oldu.yumurta erken çatladı.çok üzüldüm...
Benim tüpüm 1 tane oda tamamen tıkalı. Yumurta rezervi az rahim zarı incecik. Rahim ağzı kanser başlangıcı ve yumurtalık tüberkülozu atlattım yok yok yani ama Rabbim bundan geri koymasın. Bu 5. Denemem benim. 2 kez de yurtdışında yaptırmıştım.tabiki sonucu alınca haber ederim. Rabbim hayırlısını versin sanada canım. İnşallah tez zamanda ikimizinde muradı olur.
29 yaşındayım ailem konyada.ben dayanamayıp acilde test yaptırdım az önce sonucu aldım yine hüsran evt 3 ünüde ali Sami beyde yaptırdım. 5 yıllık evliyim ama 2. Evliliğin.ilki çocuk olmuyo die bıraktısizin sıkıntılarınız da çokmuş.türkiyede 3ünü de sami beyde mi denediniz.bir de yaşınız kaç.kaç yıllık evlisiniz.konyada mı oturuyorsunuz.çok soru sordum ama moralim çok bozuk.bir yerlerden ümit arıyorum...
çok üzüldüm ben de hüsran yaşadım hafta sonu.ben niğdede yaşıyorum.ilk eşiniz sırf bu yüzden bıraktıysa ettiğini çeker bu dünyada.başkasından çocuğu olsa bile mutlu olabilecek mi bakalım?ben psikolog atiye hanımdan destek alıyorum.çok faydasını gördüm.bu bizim imtihanımız.Rabbim kolaylık versin bizlere, imtihanı kazananlardan olmamızı nasip eylesin...29 yaşındayım ailem konyada.ben dayanamayıp acilde test yaptırdım az önce sonucu aldım yine hüsran evt 3 ünüde ali Sami beyde yaptırdım. 5 yıllık evliyim ama 2. Evliliğin.ilki çocuk olmuyo die bıraktı
merhaba arkadaşlar bende ilk bebeğimi ali sami bey sayesinde kucağıma aldım. ikinciye hamileyim şu an bu kendiliğinden oldu. güzel Allahımın işi belli olmuyor işte hiçbir zaman umudunuzu kesmeyin diye söylüyorum. ayrıca bir arkadaşım da şu an hamile 5 aylık :) 10 yıl çocuğu olmadı. doktoru tedaviyi yarım bıraktırdı geçtiğimiz eylül ayında hiç umut olmadığı için. bunu duyunca tamamen umudunu kesmişti. dedim ya Allah çok büyük . en kısa zamanda kucağınız dolsun inşallah. dualarım hep sizlerle :)
ilk görüşme ücretsiz.muayene ücreti 200 liraymış ama biz hiç ödemedik.çünkü tedavinin içinde sayıyorlar muayene ücretini ve tahlilleri.hesaplı oluyor...Ali sami beyle ilk görüşme ücreti ne kadar?