Konya meme büyütme

Merhaba ben şehir hastanesinde Tuğba hocaya oldum bugün 3.günüm nagor marka kullandı microtexture yüzey

Bende kas üstü yaptırdım 1 hafta oldu dikişlerim de sızlama gibi bir acı var yarın kontrole gideceğim bir de dikişinizin üstünde bant var mı

Yaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anlayamadım

Benimde kas üstü yapıldı , başka bir yorumlarda 2 defa ameliyat olduğunuzu gördüm neden acaba

Benimde kas üstü yapıldı , başka bir yorumlarda 2 defa ameliyat olduğunuzu gördüm neden acaba
Sol memem şişti dren de takılıydı ama kan toplamış Hala da takılı 12 gün oldu
Ameliyat esnasın da Kas’ım kesilmiş az o Yüzden oldu dedi yarın soracağım neden böyle diye hala

Yaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anlayamadım
Alala neden öyle olur ki ben de o tarz şeyler olmuyor

Yaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anla
Kontrol e gittiğin de sor olmadı bende de var hala dikiş üstünde bant

Vücuda yıllar sonra bir ağırlık gelince vücutta şaşırdı herhalde ondan tansiyonum düşüyor :))))))

Sol memem şişti dren de takılıydı ama kan toplamış Hala da takılı 12 gün oldu
Ameliyat esnasın da Kas’ım kesilmiş az o Yüzden oldu dedi yarın soracağım neden böyle diye hala
Direnin çıksa çok rahatlarsın psikolojik olarak bile bir rahatlık geliiir umarım bir an önce çıkarırlar 🙏

X