Konua da devlet hastanesin de meme büyütme yaptıran var mı arion marka nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende arion yaptırdım 7 günümMerhaba ben şehir hastanesinde Tuğba hocaya oldum bugün 3.günüm nagor marka kullandı microtexture yüzey
Kas üstü iyiHangi teknikle yapıldı kas altı mı üstü mü
Evet varBende kas üstü yaptırdım 1 hafta oldu dikişlerim de sızlama gibi bir acı var yarın kontrole gideceğim bir de dikişinizin üstünde bant var mı
Şehir hastanesi Tuğba koplay yaptırdımHangi hastanede kime yaptırdınız acaba
Sizin nasıl süreçHangi hastanede kime yaptırdınız acaba
Bende gideceğim dren var bende hala kan geliyor 12 gündürBende kas üstü yaptırdım 1 hafta oldu dikişlerim de sızlama gibi bir acı var yarın kontrole gideceğim bir de dikişinizin üstünde bant var mı
Sol memem şişti dren de takılıydı ama kan toplamış Hala da takılı 12 gün olduBenimde kas üstü yapıldı , başka bir yorumlarda 2 defa ameliyat olduğunuzu gördüm neden acaba
Alala neden öyle olur ki ben de o tarz şeyler olmuyorYaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anlayamadım
Yaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anla
Yaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anlayamadım
Kontrol e gittiğin de sor olmadı bende de var hala dikiş üstünde bantYaa tüh geçmiş olsun , bende dren yok kanaman çok olmadı takmadım dedi. Bant var bende merak ediyorum o bandı kendi mi çıkaracak biz mi , bir de korsemi açınca bende tansiyon düşmesi gibi gözüm kararıyor niye anlayamadım
Direnin çıksa çok rahatlarsın psikolojik olarak bile bir rahatlık geliiir umarım bir an önce çıkarırlarSol memem şişti dren de takılıydı ama kan toplamış Hala da takılı 12 gün oldu
Ameliyat esnasın da Kas’ım kesilmiş az o Yüzden oldu dedi yarın soracağım neden böyle diye hala
Umarım ya hala az da olsa kanıyor nasıl olacak bilmiyorum çocuğum var bir de tutmaya çalışıyor korkuyorum :))Direnin çıksa çok rahatlarsın psikolojik olarak bile bir rahatlık geliiir umarım bir an önce çıkarırlar
Doktora sordun mu bunuVücuda yıllar sonra bir ağırlık gelince vücutta şaşırdı herhalde ondan tansiyonum düşüyor :))))))