Lazer Epilasyon Konya lazer

Rosella42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
2
0
41
Arkadaşlar merhaba konyada lazere başlıycam neva ve elif güzellik merkezleri arasında kaldım tecrübesi ve bilgisi olan acil yazabilir mi

Bende bu yakınlarda bir yerde yaptırmak istiyorum ama çok pahalı geldi. Selçuk tıpta estetik birimine sordum tüm vücut 8 aylık paket 1500 dediler. Ama sıkıntı şu ki ben önceden 4 seans yaptırmıştm başka bir ilde. Bacaklarım ve kollarım %70 kadar azaldı. Hatta bakan kız tüyleriniz turuncu falan değil değil mi diye sordu ama yine de yok yok tüm vücut yapmanız lazım dedi. Paket halinde almak istemiyorum ama nerdeyse pakete denk maliyet çıkarttılar bu seferde. Ben birkaç seans tüm vücut sonra sadece genital koltuk altı istiyorum. Elif i aradım telefonla bilgi vermiyoruz dediler. Bu yakınlarda gittiğiniz önereceğiniz daha uygun yerler var mı?

Bende bu yakınlarda bir yerde yaptırmak istiyorum ama çok pahalı geldi. Selçuk tıpta estetik birimine sordum tüm vücut 8 aylık paket 1500 dediler. Ama sıkıntı şu ki ben önceden 4 seans yaptırmıştm başka bir ilde. Bacaklarım ve kollarım %70 kadar azaldı. Hatta bakan kız tüyleriniz turuncu falan değil değil mi diye sordu ama yine de yok yok tüm vücut yapmanız lazım dedi. Paket halinde almak istemiyorum ama nerdeyse pakete denk maliyet çıkarttılar bu seferde. Ben birkaç seans tüm vücut sonra sadece genital koltuk altı istiyorum. Elif i aradım telefonla bilgi vermiyoruz dediler. Bu yakınlarda gittiğiniz önereceğiniz daha uygun yerler var mı?

Zafer gedavet parkı içinde Sinem Güngör Beauty Center var. İstediğiniz tüm sorulara ve indirime cevap bulabilirsiniz. İnstagram dan da iletişim bilgileri mevcut

Bende ayni sekilde Sinem Güngör Beauty Center gittim ve cok memnun kaldim. Konya da gidilecek nadir güzellik salonlarindan. Paraniz değerliyse çar cur etmenize gerek yok fahiş fiyatlarla. Sinem Güngör Beauty Center gidip fiyat ve guler yuz kalitesini gorebilirsiniz. Editörler yukarida yazan kursunkalem uyeyi engellemişler ama gerçek ortada.

X