- 22 Eylül 2022
- 78
- 22
- 27
- Konu Sahibi Misafir_misafir
Merhaba hanımlar doğru yere mi konuyu açtım bilmiyorum Konya kelebekler vadisine giden var mı 7-8 aralıkta konya ya gideceğiz uğramaya değer mi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir Konyalı olarak yazıyorum.. mükemmel bir yer her tarafta kelebekler uçuşuyor cennet gibi bir yerMerhaba hanımlar doğru yere mi konuyu açtım bilmiyorum Konya kelebekler vadisine giden var mı 7-8 aralıkta konya ya gideceğiz uğramaya değer mi sizce?
Ayyy konyalı buldum inanamıyorum Konya da başka gezin görün mutlaka dediğiniz yerler var mı?Bir Konyalı olarak yazıyorum.. mükemmel bir yer her tarafta kelebekler uçuşuyor cennet gibi bir yer
Uğramaya elbet değer. Güzel bir deneyim olur sizin için. Ben yaz da kış da gittim. Yazın daha uygun kıyafetler ince olduğu için. Oraya giderken ince giyinin içinize. Montu çıkarır gezersiniz çünkü içeride tropikal iklim havası var. Kalın kazaklarla çok bunalirsiniz.Merhaba hanımlar doğru yere mi konuyu açtım bilmiyorum Konya kelebekler vadisine giden var mı 7-8 aralıkta konya ya gideceğiz uğramaya değer mi sizce?
Teşekkür ederim tavsiye için çantaya ince bir şeyler ekleyelim mutlakaUğramaya elbet değer. Güzel bir deneyim olur sizin için. Ben yaz da kış da gittim. Yazın daha uygun kıyafetler ince olduğu için. Oraya giderken ince giyinin içinize. Montu çıkarır gezersiniz çünkü içeride tropikal iklim havası var. Kalın kazaklarla çok bunalirsiniz.
Tarihi turistik yerleri belli zaten oralara gidersiniz.Ayyy konyalı buldum inanamıyorum Konya da başka gezin görün mutlaka dediğiniz yerler var mı?
Sille’de Tirit yemesin mi?Tarihi turistik yerleri belli zaten oralara gidersiniz.
Sonra bilim merkezini tavsiye ederim Ankara yolu üzerinde. Oraya gidebilirsiniz.
yemek olarak fırın kebabını muhakkak yemenizi tavsiye ederim. Ustası olan birkac lokanta var internette bulursunuz.
Sonra, Sille değişik bir havası olan güzel bir yer. Orada çay için mutlaka
Umarım güzel bir gezi olur sizin icin
Tirit tabii zaten 2 gün duracaklarmis bir gun kebab bir gün de tirit yesinler unutmuşum tiridiSille’de Tirit yemesin mi?
Merhaba,bir Konyalı olarak bildiriyorum. Şifa restaurantta etliekmek yeyin.Sille'ye,kyoto japon parkına,meram bağlarına,tarihi bedesten çarşısına,Mevlana türbesine (türbe civarında Araf Hotel var,güzel bir mekan keyifle çayınızı kahvenizi içip dinlenebilirsiniz.)ecdat parkına gidebilirsiniz.Merhaba hanımlar doğru yere mi konuyu açtım bilmiyorum Konya kelebekler vadisine giden var mı 7-8 aralıkta konya ya gideceğiz uğramaya değer mi sizce?
Japon parkı,Meram, seyir tepesi, Akyokuş, Sille ve Dumlupınar da mükemmel Bir tulumba tatlicisi var çeşit çeşit tulumbalari var mükemmel bir yer mutlaka orayı da öneririm..Ayyy konyalı buldum inanamıyorum Konya da başka gezin görün mutlaka dediğiniz yerler var mı?
Teşekkür ederimBilim Muzesi
Japon Bahcesi,
Kelebekler Vadisi
Ecdat Parki ve en onemlisi Sille.
Konya’ya gidip de buralari gormeden donerseniz uzulursunuz. 1,5 sene orada gorev yaptim, yeniden git deseler su an valiz hazirlar giderim.
Cocugunuz varsa muhakkak yedek kiyafet goturun. İyi eglenceler.
Teşekkür ederimTarihi turistik yerleri belli zaten oralara gidersiniz.
Sonra bilim merkezini tavsiye ederim Ankara yolu üzerinde. Oraya gidebilirsiniz.
yemek olarak fırın kebabını muhakkak yemenizi tavsiye ederim. Ustası olan birkac lokanta var internette bulursunuz.
Sonra, Sille değişik bir havası olan güzel bir yer. Orada çay için mutlaka
Umarım güzel bir gezi olur sizin icin
Otelimiz belli rezervasyon yapıldı bile:) bakalım iki güne bunca şeyi nasıl sığdırırız bilmiyorum birde şebi arus töreni var :)Merhaba,bir Konyalı olarak bildiriyorum. Şifa restaurantta etliekmek yeyin.Sille'ye,kyoto japon parkına,meram bağlarına,tarihi bedesten çarşısına,Mevlana türbesine (türbe civarında Araf Hotel var,güzel bir mekan keyifle çayınızı kahvenizi içip dinlenebilirsiniz.)ecdat parkına gidebilirsiniz.
Artık her gidişimizde az az gezebiliriz diye düşünüyorum baya bir yer söylendi yetişme imkanı düşük. Konyada bu kadar çok görülmesi gereken yer oldığunu tahmin etmezdimJapon parkı,Meram, seyir tepesi, Akyokuş, Sille ve Dumlupınar da mükemmel Bir tulumba tatlicisi var çeşit çeşit tulumbalari var mükemmel bir yer mutlaka orayı da öneririm..
Seksen binde devri alem ilk açıldığı zamanlar gitmiştim güzeldiAyyy konyalı buldum inanamıyorum Konya da başka gezin görün mutlaka dediğiniz yerler var mı?
Konya sözde küçük ama gezilecek yer çok fazlaArtık her gidişimizde az az gezebiliriz diye düşünüyorum baya bir yer söylendi yetişme imkanı düşük. Konyada bu kadar çok görülmesi gereken yer oldığunu tahmin etmezdim
Kelebek vadisi astım hastaları için sıkıntı olacak kadar mı bunaltıcı acabaAnammm hemşerilerim varmış burda vay vay vay
Jawlensky nin dediğini yapın kalın giyinmeyin içeri girerken
Çok sıcak nemli daral geliyor ama çok güzel bir yer kocaman kocaman kelebekler var özellikle mavi kelebekler
Bilim merkezi japon parkı sille de kahvaltı yada tirit yen
Meram da tavus baba ya gidin
Elbette mevlana ve şems tebriz hazretlerine gidin maneviyata boğulursunuz
Etliekmek mevlana bıçak arası ve tabiki bamya çorbası yemeyi unutmayın
Bizde az az gittikçe gönlümüzce gezer görürüz inşallah çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinKonya sözde küçük ama gezilecek yer çok fazla