How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Konya içinde kiralık veya satılık kınalık ve bindallı arıyorum

asminim84

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
80
4
18
40
Kızlar Konya'da ikamet eden ve bana yardım edecek kimse var mı acaba :16: Umarım vardır. Düğünüme daha var ama ben yinede hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum. düşündüğüm renkler bindallı da zümrüt yeşili ve model olarak şalvar tarzı düşünüyorum. Kınalıkta da daha karar veremedim ama kırmızı ve pembe tonlarını pek istemiyorum açıkcası. Eğer elinde olan varsa yazarsa sevinirim :16:

Kızlar Konya'da ikamet eden ve bana yardım edecek kimse var mı acaba :16: Umarım vardır. Düğünüme daha var ama ben yinede hazırlıklarımı tamamlamak istiyorum. düşündüğüm renkler bindallı da zümrüt yeşili ve model olarak şalvar tarzı düşünüyorum. Kınalıkta da daha karar veremedim ama kırmızı ve pembe tonlarını pek istemiyorum açıkcası. Eğer elinde olan varsa yazarsa sevinirim :16:

Merhaba konyanın neresındesınız ve bedenınız nedır bende saks mavısı abıye elbıse var, sıfır denenmedı dahı hatta kutusunda duruyor, ısınızı gorurse gorsel atacagım ama atmadan neresındesınız dıye sorayım dedım.

canım gelınlıgını aldın mı bende de gelınlık hattta 36 numara ayakkabısı var dusunursen yardımcı olabılırım bende konyadayım.

gelinliğim var canım yaa :( ayakkabım yoktu onu düşünebilirdim belki ama ben 39 giyiyorum :17: bizimki bebek mezarı gibi ayakların var diyor hatta :1:

Merhaba konyanın neresındesınız ve bedenınız nedır bende saks mavısı abıye elbıse var, sıfır denenmedı dahı hatta kutusunda duruyor, ısınızı gorurse gorsel atacagım ama atmadan neresındesınız dıye sorayım dedım.

canım konya merkezdeyim bedenimde 38 ile 40 arası ikiside olur varsa görebilirim bi resmini

canım konya merkezdeyim bedenimde 38 ile 40 arası ikiside olur varsa görebilirim bi resmini

bende merkezdeyım, beden 40-42 yanı sızın 1 ust bedenınız ama dusunursenız kucultmenız gerekmez vucuda oturmasındansa normal durması daha ıyı elımde hazır cekılmıs 1 resmı var onu hemen eklıyorum yalnız urun dedıgım gıbı sıfır poset ve kutusunda denenmedı dahı. Rengi resimdeki gibi parlement mavi, önü ve o yanları taş işleme, kolları tül tam kapalı degıl kolunu kaldırırken acılır, belde gorseldekı gıbı oturma yerı var ucus ucus duran bır model, ayrıntılı resım guzellıgını daha ıyı gosterır ancak bı ılk geldıgınde uzakdan bunu cekmıstım bır dahada kutusundan cıkmadı.

$1175533_10201625026645123_1270638138_n.jpg

Son düzenleme:
bende merkezdeyım, beden 40-42 yanı sızın 1 ust bedenınız ama dusunursenız kucultmenız gerekmez vucuda oturmasındansa normal durması daha ıyı elımde hazır cekılmıs 1 resmı var onu hemen eklıyorum yalnız urun dedıgım gıbı sıfır poset ve kutusunda denenmedı dahı. Rengi resimdeki gibi parlement mavi, önü ve o yanları taş işleme, kolları tül tam kapalı degıl kolunu kaldırırken acılır, belde gorseldekı gıbı oturma yerı var ucus ucus duran bır model, ayrıntılı resım guzellıgını daha ıyı gosterır ancak bı ılk geldıgınde uzakdan bunu cekmıstım bır dahada kutusundan cıkmadı.

Eki Görüntüle 983583

hmm güzele benziyor gerçekten canım ama beden nasıl durur bilmem. fiyat olarak ne düşünüyorsun peki bide ayakkabının rengi ne :))

Ayakkabı beyaz daha çok nikah yada gelinlik için olur ama kınaya olmaz :)
Fiyat hiç düşünmedim, satmayı hiç düşünmedim özel bir model beğeniyordum ancak durduğundan daha gösterişli yani ancak kınamda yada aile üyemin düğününde/kınasında giyebilirim başka yere abartı durur, görselde durduğundan öte bir model işlemeli, duruşu dikkat çeken bir güzellikte, öyle oluncada benim giyecek yerim yok, çok isterdim giymeyi ama bizim kına işleri çoktan geçti.. sizide konyada görünce faydam olursa diye yazmak istedim. Bu modelin kendi fiyatı 300 tl. Ben konyadaki en sadece abiye fiyatına kadar bırakabilirim 150 tl. Fiyat uygun olur, ürünüde beğenirseniz deneyebilirsiniz de.

Back