Konya doktor tavsiyesi

r0s3n

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
2.865
3.010
Arkadaşlar konyada tavsiye edeceginiz hastane ve doktor var mı?

Canım ben 31. Haftamdayım başkent hastanesinden Emel hanım a randevu aldım .
ben de ona gidiyorum ama bir sorunum olduğunda hiç bir şekilde ulaşamıyorum telini verdi mi size..bugün ilk kez işim düştü bir şey sormam gerekti SABAH aradım doktorla görüşeyim dedim sonuçlarımı da soracaktım ayrıca hemşire biz döneceğiz dedi AKŞAMA döndü hemşire cevap verdi kendisiyle görüşeyim dedim çıktı dedi sinirlerim alt üst oldu ve ağlıyorum şu anda doktorlar hep para verince mi konuşacak yaaa..değiştirecem doktorumu var mı bildiğiniz doktorlar hastane ..

Canım ben de ilk defa bugün gittim emel hanıma. O yüzden teli de yok ben de maalesef.

Canım ben de ilk defa bugün gittim emel hanıma. O yüzden teli de yok ben de maalesef.
nasıl memnun oldun mu canım..parayla çok iyi bakıyorlar ama para vermeden sonuç bile söylemiyor hanımefendi hemşiresine arattırıyor böyle kişi

valla ben selçuklu Hikmet beye gidiyorum. en ufak bir şey soracak olsam telefon açarım sorarım hemşiresi cevap bile vermez soruya hastası varsa telde bekletir sonra hoca açar konuşur kapatırız. ben çok memnunum doktorumdan birçok kişi de onda doğum yaptı o yüzden hiç düşünmeden ona gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…