Konya da yaşayanlar dikkat

Eda elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
137
73
98
29
Arkadaslar eger konya da yasiyorsanir T.C sağlık bakanlığı Dr.kemal Belviranlı Kadın Doğum hastahanesinde çalışan kadın doğum doktoru Dilay Gök Korucu ya kesinlik gitmeyiniz doğru düzgün ilgilenmeyen güler yüzü olmayan ve beni mağdur eden bir doktor bu yüzden gitmeyiniz sadece bilgi vermek istedim

Ne gibi bi mağduriyetiniz oldu
Kusura bakmayin ancak yazabildim bnde dış gebelik vardı bilemedi daha doğrusu doğru düzgün ilgilenmedi ve bn bu sebepten 2 ayı geçkin bir süredir sürekli kan verip hasthane hastane doktor doktor gezdim en son bayramdan önce antalya ya gidip dış gebelik iğnesi yaptırdım serum takıldı hastahane de kaldım hatta daha bugün kan verdim allahtan iğne fayda ediyor gibi şuan ve en önemlisi doğru düzgün ilgilenmiyor siz sormadan hiçbişey anlatmıyor ve asla güler yüzlü iyi bir doktor değil umursamaz tavırlarda yani

Çok geçmiş olsun.her doktora gitmemek gerekiyor.şimdi kime gidiyorsunuz

Çok geçmiş olsun. Eğer Konya'da devam edecekseniz Naim Ünsalla görüşmenizi tavsiye ederim gerçekten çok ilgili ve alanında çok iyi bir doktor pişman olmazsınız tekrardan çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Eğer Konya'da devam edecekseniz Naim Ünsalla görüşmenizi tavsiye ederim gerçekten çok ilgili ve alanında çok iyi bir doktor pişman olmazsınız tekrardan çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için simdilik ihtiyacım yok kan degerlerim düsüyor ama her hangi bir konuda o doktora gidicem hangi hastahane de oldugunu yazarsanız çok mutlu olurum 2. Bir hamilelik düsünüyoruz inşallah tavsiyenize uyup bu doktora gidicem

Meram eğitim araştırma hastanesindeydi en son inşallah hala oradadır. Gittiğinize pişman olmazsınız . Hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…