• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon KONYA da lazer epilasyon ??

Eseliya

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
8
9
6
29
Arkadaşlar konyada lazer yaptıran arkadaşlardan yardım istiyorum şimdilik aklıma elif ve akademi hastanesi yattı bu yerlere giden arkadaşlar var mı tecrübeleri nelerdir ? başka önerisi olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum .. Teşekkürlerro_O..

gedavet parkı içinde Sinem Güngör Beauty Center var. Fiyatları ve ortamı çok güzel .Cihazları da son teknolji tavsiye ederim. İnstagramda da sayfa bilgileri mevcut

Bende Ayni sekilde Sinem Güngör Beauty Center da lazer epilasyon yaptirdim. Killarim bitmek üzere 2 seansim daha var tamamen bitecektir. Site yoneticileri birilerini övünce hemen çoklu hesap vs diyerek banliyorlar ama gidip kendiniz görmelisiniz. Polikiniklere veya diger guzellik salonlarinda fahiş fiyat vermemeniz icin üye olup paylasmak istedim.

Blue diamond güzellik merkezine kaydoldum, pişmanım. Alexandrite diye tanıttıkları cihaz (alex plus system) ipl cihazıymış. Cihaz ismi de hani bilmeyen için inandırıcı. Halbuki Google'a yazınca ipl olduğu bizzat cihazı üreten firmanın sitesinde yazıyor.

Back