• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon KONYA da lazer epilasyon ??

Eseliya

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
8
9
6
29
Arkadaşlar konya da lazer yaptıracağım iyi bir yer var mı şuan için elif polikinliği ve akademi hastanesini düşünüyorum öneri ve yorumlarınızı bekliyorum .. TEşekkürler:110:

NE demek o ara kampanya vardı 4seans+4 rötuş 700tl miydi neydi bikini koltuk altı bacak için gitmiştim Dr rabia ya giden arkadaşlarım vardı onlar da memnundu
evet Dr. Rabiayı da duymuştum benim korkum işi bilmeyenlerin işlem yapması yanık vb durumlar yaşamam acaba o yüzden hastaneye mi gitsem diye düşündüm kafam baya karıştı :-(

Şu ara benim de kafamda bu fikir epey yer tutuyor. Bıktım be ya şu kıldan tüyden. Yaptıranlar bilgi verebilir mi nereyi önerirsiniz bitene kadar kaça mal olur, genital bölgeyi istiyorum aslında en çok oradan kurtulmak ama utanırım diye de düşünüyorum.Hastalığı, yaşlılığı da var bu hayatın bir an önce çözüm bulsam ya tümden. Yaptırıp da hepten kurtuldum diyen var mı?

ben maviartı'ya gidiyordum ama çok vurdumduymazlar. parayı önceden aldıkları için sanırım, oyalıyor ve kötü muamele ediyorlar. kesinlikle önermem

Back