- 9 Mayıs 2017
- 470
- 311
- 103
- Konu Sahibi Canlicenaze
-
Harem de lux de yaptırdım çok memnun kaldım. Lazerden önce jilet vurmanın gerekiyor ve evet tüyler biraz kalinlasiyo. Ama beşinci seanstan sonra baya azaldı iyi sonuç aldım ordan. Sekiz seans gidip hiç ilerleme olmayan arkadaşlarım var. Boşa para verme harem çok iyiArkadaşlar merhaba. Konya da lazer yaptıran, iyi kötü sonuç alan fiyatlardan haberdar olan var mı? Bi hastaneye sordum koltuk altı artı genital 140 dediler. Bana hesaplı gibi geldi aynı hastane de yarım bacak 100 liraymış. Sizce nasıl. Piyasa dan pek haberim Yok da. Bi de sizlere bi şey danışmak istiyorum. Benim bacaklarım öyle aman aman tüylü değil. Çok kalın tüylerim de Yok çok şükür. Hic elletmeyim mi sizce? Tenim beyaz da tüylerim de çok siyah değil görmezse çoğaltır diyorlar jilet vurmam gerekir bi de fayda etmezse öyle kalmak istemiyorum. Bu şekilde tecrübesi olan var mı?
Harem nerde peki? Kaça yaptırdınHarem de lux de yaptırdım çok memnun kaldım. Lazerden önce jilet vurmanın gerekiyor ve evet tüyler biraz kalinlasiyo. Ama beşinci seanstan sonra baya azaldı iyi sonuç aldım ordan. Sekiz seans gidip hiç ilerleme olmayan arkadaşlarım var. Boşa para verme harem çok iyi
Ben medicana hastanesine başlıycam inşallah sonbaharda. Doktor kontrolünde daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. 2 kez farklı yerlerde lazer epilasyon yaptırdım. Dr. Rabia ya koltuk altı için gittim bitmedi aksine çoğaldı. Medcure güzellik salonuna gittim tüm vücut genital kol altı bacak peşin 2000 ödedim. Çalışma sistemlerinin berbatlığı, 3 aya bir randevu vermeleri ve o üç ay jiletli bacaklarım ve kol altlarımla mağara adamı gibi gezmem, genitalim ve koltuk altımda kıl kökü iltihaplanmalarına yol açmaları (genelde cihazların sterilize edilmemesinden kaynaklanıyormuş) ve söylediğimde bizle alakası yok demeleri sonucunda 2 veya 3. seansımda sonraki seanslar için ücretimi geri talep ettim öyle bir prosedür yokmuş bunu anlatacaklarına yüzüme defalarca bağırıp sizinle uğraşamam tarzı söylemlerine maruz kalmamla birlikte orayla işimi bitirdim. Param da yandı. Nereye giderseniz gidin ama buradan mümkün olduğunca uzak durun.Arkadaşlar merhaba. Konya da lazer yaptıran, iyi kötü sonuç alan fiyatlardan haberdar olan var mı? Bi hastaneye sordum koltuk altı artı genital 140 dediler. Bana hesaplı gibi geldi aynı hastane de yarım bacak 100 liraymış. Sizce nasıl. Piyasa dan pek haberim Yok da. Bi de sizlere bi şey danışmak istiyorum. Benim bacaklarım öyle aman aman tüylü değil. Çok kalın tüylerim de Yok çok şükür. Hic elletmeyim mi sizce? Tenim beyaz da tüylerim de çok siyah değil görmezse çoğaltır diyorlar jilet vurmam gerekir bi de fayda etmezse öyle kalmak istemiyorum. Bu şekilde tecrübesi olan var mı?
Çok geçmiş olsun büyük mağduriyet yaşamışsınız. Peki medicana ne dedi fiyat içinBen medicana hastanesine başlıycam inşallah sonbaharda. Doktor kontrolünde daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. 2 kez farklı yerlerde lazer epilasyon yaptırdım. Dr. Rabia ya koltuk altı için gittim bitmedi aksine çoğaldı. Medcure güzellik salonuna gittim tüm vücut genital kol altı bacak peşin 2000 ödedim. Çalışma sistemlerinin berbatlığı, 3 aya bir randevu vermeleri ve o üç ay jiletli bacaklarım ve kol altlarımla mağara adamı gibi gezmem, genitalim ve koltuk altımda kıl kökü iltihaplanmalarına yol açmaları (genelde cihazların sterilize edilmemesinden kaynaklanıyormuş) ve söylediğimde bizle alakası yok demeleri sonucunda 2 veya 3. seansımda sonraki seanslar için ücretimi geri talep ettim öyle bir prosedür yokmuş bunu anlatacaklarına yüzüme defalarca bağırıp sizinle uğraşamam tarzı söylemlerine maruz kalmamla birlikte orayla işimi bitirdim. Param da yandı. Nereye giderseniz gidin ama buradan mümkün olduğunca uzak durun.
Realin karşısındaydi ama yeri değişmiş olabilir en son haziranda gittim. Tüm bacak genital kol koltuk altı 8 seans 1200du kışın aldım ben. Çok profesyoneller ancak randevu almak sıkıntı oluyo baya yogunlarHarem nerde peki? Kaça yaptırdın
Yanlış olmasın ama arkadaşım medicana da çalışırken yine 2000 bin küsürlerde olduğunu söylemişti bir gün gidip görücem fiyatı şuan net bir fikrim yokÇok geçmiş olsun büyük mağduriyet yaşamışsınız. Peki medicana ne dedi fiyat için
Sizin yazınız da maşallah bana attığınız karalama gibi . Eleştirirken aynaya bakmalı . Sizin elif polikliniği dediğiniz de yerde doktorun yüzünü bile göremedim ben . Bizzat ben Görüşmeye gittim ve giden arkadaşlarım da var işlem için. İşlemlerini hep güzellik uzmanları yapıyor. Doktoru gören yok . Fiyatlarda sizin dediğiniz gibi değil fahiş fiyatlar isteniyorBen de geçen hafta yarım bacak kol altı ve genital bölge için 4 seans 800 tl ödedim ve ilk seansımı aldım. Elif polikliniğine gittim daha önce ağda ve kaş için gidiyordum içim rahattı başka bir yer araştırmadım o yüzden. Fikir almak isteyenler bilgi almak amaçlı gidebilirler büyük ve profesyonel bir ekipleri var.
Zaten hepi topu 7 mesajınız var hepsinde sinem güngör güzellik salonunu övmüşsünüz bunu yazmadan önce mesajlarınızı açıp okusaydınız keşke. Ben ödediğim fiyatı söylüyorum banane elif veya başka poliklinikten cebimden çıkan para bu. Ben doktor yapıyor demedim ki zaten mesela bana yapan arkadaş att'ydi ben buna takılmadım takılan elbette tercih etmez. Polikliniğe giden herkes fiyat listesini asılı halde görebilir burdan duyurayım da insanlar size kanıp da yanılgıya düşmesin. Zaten yeni açılmış bir hesap sadece bir yeri övmek için girmiş sahte olduğunuz çok belli gerekli şikayeti de yaptım zaten.Sizin yazınız da maşallah bana attığınız karalama gibi . Eleştirirken aynaya bakmalı . Sizin elif polikliniği dediğiniz de yerde doktorun yüzünü bile göremedim ben . Bizzat ben Görüşmeye gittim ve giden arkadaşlarım da var işlem için. İşlemlerini hep güzellik uzmanları yapıyor. Doktoru gören yok . Fiyatlarda sizin dediğiniz gibi değil fahiş fiyatlar isteniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?