- 21 Şubat 2017
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi aysenurcan
Benim ic dudaklarım sarkık duzeltmek istiyorum fakat konya da okuyorum bildiginiz bi yer var mı yardım edin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet hastanesi plastik cerrahiye basvurabilirsin.yaptıran yada konuda bilgisi olan yazabilir mi acaba . Site de daha yeniyimde. Bir sitede gördüm de hiç ayrıntılı bilgi vermemiş korktum açıkçası
Konya beyhekim devlet hastanesi plastik cerrahi arif aydın.Benim ic dudaklarım sarkık duzeltmek istiyorum fakat konya da okuyorum bildiginiz bi yer var mı yardım edin lütfen
Teşekkür ogrenirmisiniz size zahmt fiyat nekadarTıp fakültesinde Zekeriya hocam var. Profesördür kendisi. İsterseniz yardımcı olabilirim size. Bende Konyadayım. Zekeriya Hocamı da uzun zamandır tanıyorum.
Bu ameliyatı devlette olup memnun kalan var mı?
Bulunursanız cok sevinirimMerhaba ankara icin öneride bulunabilirim
Devlete gitmenizi tavsiye etmem.Devlet hastanesi plastik cerrahiye basvurabilirsin.
Merhabalar konyada oturuyorım fakat ankarayada gidebilirim siz yaptırdınız mı? Tanıdığınız doktor kim?Merhaba ankara icin öneride bulunabilirim
Bahsettiğiniz doktor kim acebaArkadaşım bende konyadayım. Konya'da bildiğim çok iyi bir doktor var. Her şeyiyle güvenirim ama labioplasti plasti yapıyor mu bilmiyorum. Bende bi konu açmıştım. Şimdi internetten doktor isimleri araştırırken başka var mı diye benim bahsettiğim doktorun adı çıktı ve bu form da karşıma çıktı. Belki biraz gec cevap verdim ama hala burdaysan ona görünebilirsin. İsmini veririm
Be yaptınız?Merhabalar konyada oturuyorım fakat ankarayada gidebilirim siz yaptırdınız mı? Tanıdığınız doktor kim?