KONYA da kadın doğum doktoru arıyorum ?

Canım bulabildinmi doktor? bende arıyorumda aslında bir doktorum var ama şimdi hamileyim doğum için hastane fln araştırıyorum. Birde bu şehri hiç bilmiyorum hangi hastane doğum için iyidir vs

Kızlar konyada birkaç doktor var benim duyduğum ben selçukluda Hikmet beye gidiyorum. bu konu açılmıştı sanırım daha önce orada Tülin hanım ve emel hanımın adını sıkça duydum. biri hospital biri de medicanada sanırım tam bilmiyorum

Bende medline da Fuat Demir hoca varmis onu duydum iyi diye Persembeye randevu aldim bakalim nasil olacak ☺

Kızlar bende medline fuat demire gidiyoum. İnternette ki yorumlara bakarak karar verdim. Şimdilik iyi gibi doktor. Özellikle çok sakın olması sizi rahatlatıyor. Daha önce medicana jule hanıma gitmiştim ama kesinlikle önermem. hikmet karabacak a da arkadaşım gitmişti. Arkadaşıma kısırsın gel tüp bebek yapalım dedi. Kızın hayatı mahvoldu.Şimdi hamile. Çok paragöz bir adam diyorlar Hikmet bey için.
Konyada hakkında iyi şeyler duyduğum doktorlar : Fuat demir (Medline), Murat Bardakçı (Farabi), Narin Türkmen (Medicana) VE Ali Acar (meram tıp)

hikmet beyi savunmak gibi olmasın sonuçta doktorum olmasından öte bir bağlantımız yok yalnız tek bir örneğe bağlı kalarak ona giden insanları da tedirgin etmeye gerek yok bence. benim yaşımdakileri doğurtmuş bir doktor kendisi ve senin söylediğinin aksine olan yorumlar çok daha fazla. bir kişiden iyi duymakla iyi kötü duymakla kötü olunmaz. Benim ilk duyduğum negatif yorum seninki, kayınvalidem bile onun hastasıymış ve etrafımdaki bir çok insan ona gidiyor memnun olmayan tek kişi bile yok.
Ayrıca hamile kalma konusunda mucizelere inanırım her zaman. Kendi öz halam defalarca tüp bebek tedavisi gördü ki kendisi de ebedir olamayacağının farkındaydı tadavileri bıraktıktan yıllar sonra hamile kaldı kendi kendine.

Allah nasip etmisse Kayadan deve yavrusu dogar. Fuat Demire gittim dun ama hastane cok kalabalik sacma sapan bir parmak izi uygulamasi cikarmislar her gittigimizde alacaklarmis. Ustelik dr bana pek sicak gelmedi ama ilk gidisimde on yargili olmak istemem. Sonra muayene ucreti artmis 79 Tl bana biraz fazla geldi onceden 60 TL idi. Zaten evim cok uzak hastaneye bir daha artik tek cinsiyet icin giderim bidasina bakcaz artik. Eski vajinismuslu oldugum icin sezeryan dogum talep etcem ama fazla bir para cikarirlarsa Konya egitim arastirmaya gitmeyi dusunuyorum. Sonucta herkea yorganina gore uzatiyor ayagini ☺

el tanıma bütün hastanelerde var artık oraya özel değil sgk zorunluluğu. 79 tl de pahalıymış ben 65'e sinirleniyorum valla. Eltim iki yıl önce doğum yaptı 20 tl veriyordu sanırım Selçukluda ben şimdi 65 veriyorum sağlıkta reform
selçukluda doğum 1000 tl. diğer hastaneleri bilmiyorum. Hospitalin fiyatı uygun yalnız oraya da bakabilirsin

Sezeryan dogummu 1000 TL hastane iyimi peki bilemiyorum ki zaten ilcede oturuyorum yoldu hastaneydi derken cok para. Hem konfor hem ekonomik olsun istiyorum cokmu sey istiyorum ☺

Sezeryan dogummu 1000 TL hastane iyimi peki bilemiyorum ki zaten ilcede oturuyorum yoldu hastaneydi derken cok para. Hem konfor hem ekonomik olsun istiyorum cokmu sey istiyorum ☺

valla diğer özel hastanelerde ne kadar bilemiyorum tabi. aslında yazmışlardı sanırım önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz ama aşağı yukarı böyle fiyatlar. hospitalin biraz daha uygun olduğunu biliyorum sadece ama onun da tam fiyatını bilmiyorum. Devlet hastanesinde de yapılabilir sonuçta imkanlar onu gerektiriyorsa neden olmasın :)

Canım bende yeni hamileyim ikinci hamileliğim bu, kendi doktorum malesef Yaşından dolayı çalışmayı bırakmış şimdi yeni arayışlardayım ilk kontrole narin Hanım'a gittim fakat hiiiiç tatmin etmedi beni jule Hanım'a gideyim bir dahakine diyordum sen neden tavsiye etmiyorsun jule Hanımı tecrübeni paylaşırsan çok sevinirim

Medicana'da Metin Çapar'a giden var mı acaba?

Hastane olarak Medicana'yı beğeniyorum, temiz, personeli güler yüzlü, sistemli, e-sonuç ve e-randevu sistemleri işlevsel, gece acil dokorunu arayıp soru sorabiliyorum fln :)

Medicana'da Metin Çapar'a giden var mı acaba?

Hastane olarak Medicana'yı beğeniyorum, temiz, personeli güler yüzlü, sistemli, e-sonuç ve e-randevu sistemleri işlevsel, gece acil dokorunu arayıp soru sorabiliyorum fln :)

Konya'da doktor ararken kime rast geldim
Ay ya yollarımız hep mi kesişir
Medicana bizim bütçeyi baya bi aşıyor yalnız kuzum, hastane güzel ama cidden.

Kizlarrr normal dogumu cok istiyorum Allahin izniyle. Medicana Narin Turkmen ile Akademi Sukran hanim arasinda kaldim. Onerilerinizi bekliyorum

Kizlarrr normal dogumu cok istiyorum Allahin izniyle. Medicana Narin Turkmen ile Akademi Sukran hanim arasinda kaldim. Onerilerinizi bekliyorum
Narin hanima git canim sukran hanimin sert ve ilgisiz oldugunu duydum narin hanim da asiri ilgili degil ama normal dogum yapman cok olasi onunla

Cok tesekkurler Narin hanimi normal dogum konusunda ovduler baya ondan randevu alim bari.

Arkadaşlar merhaba. Bayan doktor öneren yok mu aranızda... :)
Ben 5. haftadayım.
Farabiden suna hanıma gittim.
Ancak değiştirmek istiyorum.

Birde şu suda doğum meselesi aklıma gelmiyor değil.
bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…