Mutlu_ Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2012 25 1 16 Konya 8 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu_ #1 Arkadaslar Konya'da onerebileceginiz doktor kimlerdir?
yaramazpisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2012 1.796 9 158 İstanbul 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu_ #2 konya hospıtal aysel hn mukemmel anlayıslı bılgılı bırı...orada olsam tercıhım o olurdu bı zıyaret sırasında kendısne bı sıkayet ıcın gıttım cok memnun kaldım
konya hospıtal aysel hn mukemmel anlayıslı bılgılı bırı...orada olsam tercıhım o olurdu bı zıyaret sırasında kendısne bı sıkayet ıcın gıttım cok memnun kaldım
Mutlu_ Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2012 25 1 16 Konya 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu_ #3 AyseL hanımı biliyorum ama hiç gitmedim. Tülin Hanım'a gidiyordum ama onun kapısının önünde cok kuyruk oluyor :) Başka önerileri bekliyorum kızlar.
AyseL hanımı biliyorum ama hiç gitmedim. Tülin Hanım'a gidiyordum ama onun kapısının önünde cok kuyruk oluyor :) Başka önerileri bekliyorum kızlar.
naneli_limon Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2012 796 90 118 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Mutlu_ #4 Bende Aysel hanıma gidiyorum. Çok ilgileniyor ve çok dikkat ediyor herşeye. Ben memnunum kendisinden. Çevremden duyduğum kadarıyla Ali Acar en iyi drmuş. Ben gitmedim ama öyle duydum. Bide Hikmet beyi duydum o da vakıf hastanesindeydi sanırım
Bende Aysel hanıma gidiyorum. Çok ilgileniyor ve çok dikkat ediyor herşeye. Ben memnunum kendisinden. Çevremden duyduğum kadarıyla Ali Acar en iyi drmuş. Ben gitmedim ama öyle duydum. Bide Hikmet beyi duydum o da vakıf hastanesindeydi sanırım