Konya da en iyi kadin dogum dr bilenler yardimci olabilir mi

nmk66

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
225
105
103
32
Meraba Konya da iyi bir kadin dogum doktoru arıyorum tecrübesi olanlar paylaşabilir mi benimle.

Seçil Kahveci Elsürer Medova. Yorumlarına da bakın.

Doktor arıyorum da aklimda secil hanm var nasıldır özellikle kısırlık konusunda

26,27 yıllık tecrübesi var. Konyada akademik olarak bakınca tüp bebek de yapan iyi infertilite Drlarından. Sakin sizi dinleyen ve acele etmeden cevap veren biri. İletişimi ve insaniyet yönü iyi. Msj yoluyla ulaşabiliyorsunuz ama mesai içinde geç vakitlerde dönebiliyor. Sekreter veya hemşiresi ile direk iletişime geçilmiyor. İyi bir Bayan dr olduğunu düşünüyorum fakat Drlar arası görüş farklılıkları var. Nerdeyse 2 yıla yakın kendisine gittim tüp bebek için 1 histereskopi oldum. Ameliyat sonrası fazla hormon kullandırdığını (5,6 ay) ve bir konuda o görüş ayrıcalığından bu durumdan hiç bahsetmediğinden ve yeteri önlem alınmadığından rahim ince kalıp kimyasal gebelik yaşamıştım. Sebepler dairesinde böyle Allah nasip ederse her türlü oluyor tabi. Şehir değiştirdim ve sonra ki başka Dr süreçlerinde öğrendim. Kendisi ile iletişime geçtiğimde evet hep değerlerimin düşük kaldığını ama böyle de olabileceğini söyledi.
Yorumları güzeldir inceleyince görürsünüz. Kendi tecrübemi artı ve eksisi ile aktardım size. İmkanınız varsa hızlı tren kolaylığı ile Ankara memorial Prof Dr Aygül Demirol hocayı çok tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Doktor arıyorum da aklimda secil hanm var nasıldır özellikle kısırlık konusunda
Bir de nacizane tavsiyem kısırlık diye bahsedilmezse daha hoş daha iyi. İnfertilite doğru olanı. Tüm herşeyi içine kapsıyor. Hücre bitmiş, tükenmiş kısırlık anlamı. Halbuki herşey normalken de gebelik oluşmaya biliyor. Bu insanlar kısır değil. Allah ın nasip etmesi, saatin vaktin gelmesi ile herşey oluyor.

Teşekkür ederim, önceliğim suan rahim filmi o yüzden konya daha yakın olduğu için orayı düşünüyorum, infertilite olduğunu biliyorum tabi doğru diyorsunuz ben herkese hitap etsin diye öyle yazmak istedim

Teşekkür ederim, önceliğim suan rahim filmi o yüzden konya daha yakın olduğu için orayı düşünüyorum, infertilite olduğunu biliyorum tabi doğru diyorsunuz ben herkese hitap etsin diye öyle yazmak istedim
Bende herkese hitap edenin infertilite olduğunu söyledim :) aksine diğeri daha farklı. Rahim filmini uyutularak çekilirseniz daha acısız ve doğru sonuç çıkar. Acıdan kas kasılması vs çıkabiliyor Seçil hanım çeker bana da çekmişti hastane konforlu.

Novafertil hakkında bilginiz var mı kafam çok karışık araştırdıkca kafam çok doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…