Konya da Doktor önerisi?

blueangel42

Yeniden aynı heyecan aynı mutluluk
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
506
96
623
Gaz ve şişkinlik şikayetiyle gittiğim dahiliye doktorunun ultrason istemiyle 8 cm lik dejenere miyomum olduğunu öğrendim.Bir aydır çok sıkıntılı bir süreç yaşıyorum.Herkese söylenen ihtimaller tabiki banada söylendi.Rahim alınması,miyomun dejenere olmasının kötü olma olasılığı.Birkaç doktorla görüştüm şu an iki doktor arasında karar aşamasındayım.Prof.Dr Çetin Çelik ve Prof.Dr Osman Balcı.Bu doktorları tanıyan ve memnun olan arkadaşlarımız varsa bilgi almak isterim.Hayırlısıyla bende bu süreci geçirmek istiyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Hiç Konya da yaşayan ve bilgisi olan yok mu.Kimse birsey yazmamış

mrb uzun zaman geçmiş üzerinden ama sormak istiyorum dr tercihinizi yapıp ameliyat oldunuz mu acaba. ben de 10 cm miyom ameliyatı için dr arıyorum prof Osman B. prof Kazım G. ve Mustafa B. ile görüştüm. en ilgisiz olan Osman beydi sadece hemen ameliyat olmam gerektiğini söylemekle yetindi ve tarih belirlemeye geçti, birçok kişi tavsiye etmiş olsa tekrar gitmedim. Kazım bey çok ilgili ve açıklayıcıydı güven de verdi ama aşırı yoğundu, muayenesi bile toplu görüşme şeklindeydi resmen. Kazım bey"ben olsam ameliyat olur sonra hamileliği denerim ama miyomla hamile kalıp sağlıklı doğum yapan ya da çok sancılı hamilelik geçiren hastalarım da var tercih senin dedi". En son mustafa beye gittim o da miyom büyük olduğu için önce ameliyat önerdi, saplı ve dışarıda olduğu için kolay bi operasyon olacağını belirtti. Ben kapalı ameliyat istiyordum ama 3 dr da az da olsa riskli olduğunu birçok dr un açık ameliyat tekniğine geri döndüğünü açık tekniğin daha güvenli olduğunu söyledi. Ben bu durumda hala karar verebilmiş değilim.

Ameliyat oldunuz mu acaba?Hangi doktoru tercih ettiniz?Şimdi ne durumdasınız?aynı süreçten geçtiğimiz için cevabınız önemli bizim için.

Ameliyat oldunuz mu acaba?Hangi doktoru tercih ettiniz?Şimdi ne durumdasınız?aynı süreçten geçtiğimiz için cevabınız önemli bizim için.

mrb, ben ameliyat oldum çok şükür, yine bu site de birinin paylaşımı vardı Metin Çapar'la ilgili onu okuyunca son bi kez diyerek onunla da görüşmeye gittim. Bir de ona daha önce ameliyat olmuş biriyle tanıştım o da memnuniyetini dile getirince karşıma çıkmış gibi oldu. Tecrübesi bir de kendinden emin hali bana güven verdi. Benim duruma benzer hastaların ameliyalarından görüntüler de gösterip bilgi verince içime sindi ve aynı ay içinde kapalı ameliyat oldum miyomu da parçalamadan (miyomun parçalanması sırasında rahme parça düşerse kansere neden olabiliyormuş bu daha önce okumuştum) vajinadan çıkardı. Neredeyse 15 cm olmuş. Tek sıkıntım vajinal dikişim vardı ameliyat sonrası oturup kalkmakta zorlandım. Benim hem miyomum vardı hem de enfeksiyon dan tüplerim kapalıydı, aynı ameliyatta tüplerim de açıldı.Çok şükür tekrarlanmadı ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım. Umarım okuyan herkese katkı olur. Allah şifa versin.

Cevabınız için çok teşekkür ederim.Sizin adınıza sevindim.Allah herkese hayırlı şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…