mrb uzun zaman geçmiş üzerinden ama sormak istiyorum dr tercihinizi yapıp ameliyat oldunuz mu acaba. ben de 10 cm miyom ameliyatı için dr arıyorum prof Osman B. prof Kazım G. ve Mustafa B. ile görüştüm. en ilgisiz olan Osman beydi sadece hemen ameliyat olmam gerektiğini söylemekle yetindi ve tarih belirlemeye geçti, birçok kişi tavsiye etmiş olsa tekrar gitmedim. Kazım bey çok ilgili ve açıklayıcıydı güven de verdi ama aşırı yoğundu, muayenesi bile toplu görüşme şeklindeydi resmen. Kazım bey"ben olsam ameliyat olur sonra hamileliği denerim ama miyomla hamile kalıp sağlıklı doğum yapan ya da çok sancılı hamilelik geçiren hastalarım da var tercih senin dedi". En son mustafa beye gittim o da miyom büyük olduğu için önce ameliyat önerdi, saplı ve dışarıda olduğu için kolay bi operasyon olacağını belirtti. Ben kapalı ameliyat istiyordum ama 3 dr da az da olsa riskli olduğunu birçok dr un açık ameliyat tekniğine geri döndüğünü açık tekniğin daha güvenli olduğunu söyledi. Ben bu durumda hala karar verebilmiş değilim.