Lazer Epilasyon Konya blue diamond lazer epilasyon güzellik merkezi

Nonbis

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
7
1
6
30
İpl cihazı kullanan güzellik merkezi. Cihaz ismi alex plus system (ismi sizi yanıltmasın cihaz alexandrite değil). Google'a yazabilirsiniz cihazın adını. Kalıcı epilasyon düşünenlerin tercih etmemesi gereken güzellik merkezi. İpl sadece kılları uyutuyor, siz seanslara gittiğiniz müddetçe kıllarınız uyur. Seanslar bitince bütün kıllar eski haline gelir. Azalma %10 seviyesinde olursa olur biraz da incelir ama kesinlikle kalıcı ve tatmin edici bir epilasyon sağlamaz. Ben maalesef burayı tercih ederek hata yaptım. Bilgilendirme olsun ve başkaları da hata yapmasın.

Son düzenleme:

Güzellik merkezi konusunda seçici olmak gerekiyor üzüldüm sizin adınıza .Çoğu merkez garantili bitiş diye satış yapıyor bizler de saf saf inanıyoruz. Bende sizin gibiydim araştırmalarım sonu Sinem Güngör Beauty Center var orayla tanıştım. Dürüstlüğü olsun kullandığı cihazlar olsun samimiyeti güleryüzü herşeye değiyor . 2. seansdan itibaren Kıllarımda ki çoğu kök bitti . Arkadaşlarım diod lazer yaptırdı aksine kıllar çoğaldı. Bence iş cihazın yanına biraz da kullanıcının belgeli profesyonel olmasında.
O kadar çok sahtekar var ki . doktor kontrolünde olan yerleri araştırdım doktorun yüzünü bile görmedim . İstedikleri paralar fahiş fiyatlar . Bende Konya da Lazer Epilasyon yaptıracaklara tavsiyem Sinem Güngör Beauty Center tercih edebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…