merhaba arkadaşlar.ben 17 haftalık hamileyim.konya başkente 2 defadır kontrole gidiyorum.dr.um ayla üçkuyu.ama bir anne adaayının beklediği ilgiyi ve alakayı bulamadım.emel ebru hanımdanda randevu almak çok güç.hastanenin imkanları çok iyi hastaneden de vazgeçmek istemiyorum.diğer bir doktor faika ceylan sevinç hakkında bilgisi olan var mı?ayla hanıma devam etmeli miyim?lütfen yardım.rüyalarıma giriyor
,:26:
canım bahsettiğin 3 doktodan da nasibini almış biri olarak yorumlayayım:
1- Ceylan Hanımİlk önce 3 yıl kadar önce onunla başladık,16 haftalıkken bebişimi kaybettk,çok sıcak tatlı bi kadın,herşeye cevap veriyor,diğerlerinden daha genç,tecrübesiz gibi gelio ama ünlü doktor Ali Acarın tesbit edemediği şeyleri bile görmüştü,tabi bunda gelişmiş ultrasonlarının da etkisi var...tavsiye ederim:)) daha sonra ben 2 yıl hamile kalamadım,o sırada ceylan doğum iznindeydi bırakmak zorunda kaldım
(
2-EbruHnım :ceylan olmayınca ondan randevu aldım,mesafeli,ama işini iyi biliyor,arkadaşım 2 doğumunu da ona yaptırdı çok memnun kaldı.ultrason odasında uzun uzun bekletmiyo,tecrübem kısa oldu,çünkü senin sorunun benim alanım değil dedi ve aylaya yönlendirdi( infertilite nedeniyle)
3-Ayla Hanım:Kısa bi tedaviden sonra bana aşılama yaptı,ilkinde tutturduk çok şükür,derken ceylan geri döndü ama kadının tüm soğukluğuna rağmen aşılamamı o yaptı diye bırakamadım aylayı...Ayla hanım gerçekten bazen insanı bırakıp bırakmama konusunda düşündürüyor,çok aceleci ultrasonda hiç açıklama yapmıyo,hatta tahlil sonuçlarını yorumlamayı unutur,aklına gelince geçiştiriyor,sesini zor duyuyorsun...ağzından kerpetenle laf alıyosun,ama tuhaftır güveniyorum,işini bilen insan tavrı var,doğumumu ona yaptırıcam inşallah,sonuçta başkentin teknik donanımı ve temizliği hiçbiyerde yok...
yani özetle başkente devam et,ama istersen doktorunu değiştir...
kızılayı,anıtı asla tavsiye etmem...