• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konya başkentte doğum yapan var mı (çok acil)

tobeamisare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
42
0
36
Konya
merhaba arkadaşlar.ben 17 haftalık hamileyim.konya başkente 2 defadır kontrole gidiyorum.dr.um ayla üçkuyu.ama bir anne adaayının beklediği ilgiyi ve alakayı bulamadım.emel ebru hanımdanda randevu almak çok güç.hastanenin imkanları çok iyi hastaneden de vazgeçmek istemiyorum.diğer bir doktor faika ceylan sevinç hakkında bilgisi olan var mı?ayla hanıma devam etmeli miyim?lütfen yardım.rüyalarıma giriyor:5:,:26:

ben de ebru hanıma gitmek istiyorum ayrıca başkent hastanesini çok övüyorlar görmek istiyorum.bu arada ben de konya hospitalda tülin hanıma gidiyorum memnun değilim ama.çok kalabalık çok ilgi göstermiyor.5 dk da işin bitmiş ve çıkmış oluyorsun.benim ilk bebeğim ama sanki soru sormak kabahat gibi zaten soracak çok vakit de kalmıyor.

merhaba arkadaşlar.ben 17 haftalık hamileyim.konya başkente 2 defadır kontrole gidiyorum.dr.um ayla üçkuyu.ama bir anne adaayının beklediği ilgiyi ve alakayı bulamadım.emel ebru hanımdanda randevu almak çok güç.hastanenin imkanları çok iyi hastaneden de vazgeçmek istemiyorum.diğer bir doktor faika ceylan sevinç hakkında bilgisi olan var mı?ayla hanıma devam etmeli miyim?lütfen yardım.rüyalarıma giriyor:5:,:26:

canım bahsettiğin 3 doktodan da nasibini almış biri olarak yorumlayayım:
1- Ceylan Hanımİlk önce 3 yıl kadar önce onunla başladık,16 haftalıkken bebişimi kaybettk,çok sıcak tatlı bi kadın,herşeye cevap veriyor,diğerlerinden daha genç,tecrübesiz gibi gelio ama ünlü doktor Ali Acarın tesbit edemediği şeyleri bile görmüştü,tabi bunda gelişmiş ultrasonlarının da etkisi var...tavsiye ederim:)) daha sonra ben 2 yıl hamile kalamadım,o sırada ceylan doğum iznindeydi bırakmak zorunda kaldım:((

2-EbruHnım :ceylan olmayınca ondan randevu aldım,mesafeli,ama işini iyi biliyor,arkadaşım 2 doğumunu da ona yaptırdı çok memnun kaldı.ultrason odasında uzun uzun bekletmiyo,tecrübem kısa oldu,çünkü senin sorunun benim alanım değil dedi ve aylaya yönlendirdi( infertilite nedeniyle)

3-Ayla Hanım:Kısa bi tedaviden sonra bana aşılama yaptı,ilkinde tutturduk çok şükür,derken ceylan geri döndü ama kadının tüm soğukluğuna rağmen aşılamamı o yaptı diye bırakamadım aylayı...Ayla hanım gerçekten bazen insanı bırakıp bırakmama konusunda düşündürüyor,çok aceleci ultrasonda hiç açıklama yapmıyo,hatta tahlil sonuçlarını yorumlamayı unutur,aklına gelince geçiştiriyor,sesini zor duyuyorsun...ağzından kerpetenle laf alıyosun,ama tuhaftır güveniyorum,işini bilen insan tavrı var,doğumumu ona yaptırıcam inşallah,sonuçta başkentin teknik donanımı ve temizliği hiçbiyerde yok...
yani özetle başkente devam et,ama istersen doktorunu değiştir...
kızılayı,anıtı asla tavsiye etmem...

Son düzenleme:
ben de ebru hanıma gitmek istiyorum ayrıca başkent hastanesini çok övüyorlar görmek istiyorum.bu arada ben de konya hospitalda tülin hanıma gidiyorum memnun değilim ama.çok kalabalık çok ilgi göstermiyor.5 dk da işin bitmiş ve çıkmış oluyorsun.benim ilk bebeğim ama sanki soru sormak kabahat gibi zaten soracak çok vakit de kalmıyor.

tülin hanımı sevmiyorummmm

arkadaşlar cevap verdiğiniz için sağolun benimde ilk bebeğim .kaygılı ve kararsızım.emel ebrudan randevu almak çok zor bir kkere.bazı arkadaşar vakıfta fatma hanımı tavsiye ediyor.dr.iyidir belki.ama hastanenin şartları bir kez gittim ama gözüm tutmadı.başkent ne deolsa ünv.hastanesi.bize vakıftan daha yakın.ama doğuma muayene olduğun doktorun girip girmeyeceği belli değil.fatma hanım gece 3bile olsa geliyor diyorlar.ama yapamayacağı bir şey oldumu tıp'a sevk ediyorlarmış.yeni doğan yoğun bakımı da yok.tedirginim.bana bu konuda da fikirlerinizi söyleyebilir misiniz

Son düzenleme:
arkadaşlar cevap verdiğiniz için sağolun benimde ilk bebeğim .kaygılı ve kararsızım.emel ebrudan randevu almak çok zor bir kkere.bazı arkadaşar vakıfta fatma hanımı tavsiye ediyor.dr.iyidir belki.ama hastanenin şartları bir kez gittim ama gözüm tutmadı.başkent ne deolsa ünv.hastanesi.bize vakıftan daha yakın.ama doğuma muayene olduğun doktorun girip girmeyeceği belli değil.fatma hanım gece 3bile olsa geliyor diyorlar.ama yapamayacağı bir şey oldumu tıp'a sevk ediyorlarmış.yeni doğan yoğun bakımı da yok.tedirginim.bana bu konuda da fikirlerinizi söyleyebilir misiniz

konunun tarihine hiç bakmadım canım umarım evladını sağlıkla büyütürsün. bende uzun bir süre başkentte tedavi gördüm tedaviyi bıraktıktan bir yıl sona hamile kaldım ve insan ne olursa olsun tedirgin oluyor. derken başkentte bi erkek doktora gitmeye başladım. doktor bile denemez keşke bir kere bile gitmeseydim. ayla hanımı çok seviyorum bi kezde onun görmesini istedik ve gittik. bebeğin böbrekleri genişleme yapmış dedi korkum ve kendi doktoruma bi danışmak istedim. ama o adam beni kapısından kovdu üzüntümü bile unuttum öfkeden beni adeta yüzüstü bıraktı.onun için umarım ayla hanımdan vazgecmemişsindir. o çok iyi ve insaniyetli bi hekim..

Ayla hanım nasıl doc olmuş anlamıyorum. Kendini demek ki sadece tüp bebek konusunda geliştirmis. Koydugu teshıslere ardından 2 dr yok oyle bısey dediler. Ayla hanım kaba.beni resmen kovdu.hastaya nasıl davranacagını bilmiyor.

Arkadaslar konya baskentteki epidural sezeryan dogum.ne kadar?

Back