kONYA AKADEMİ HASTANESİNDE DOĞUM YAPANLAR...

betul785

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
8
2
36
Konya
Merhaba arkadaşlar ben içinizde akademi hastanesinde doğum yapan varmı..Ve hangi doktorda doğum yaptınız ilgi alakaları nasıldı paylaşabilirmisiniz..

ben akademi hastahanesine gidiyorum ama doğum hakkında benimde pek bilgim yok. doğum yapan arkadaşlardan yorum bekliyorum

kızlar yok mu kimse ya bilgi istiyoruz bende akademi hastanesine gidiyorum ama aklımda soru işaretleri var

kızlar yok mu kimse ya bilgi istiyoruz bende akademi hastanesine gidiyorum ama aklımda soru işaretleri var

Ben doğum için değil ama muayene için Şükran hanıma gittim tekrar gitmeyi düşünmüyorum o kadar ilgisiz ve sert bi mizaci var girmenle cikman bi oluyor zaten ama arzu hanım iyi diye duydum Eltim onda doğum yapacak bir ay sonra

bende şükran hanıma gidiyorum bi kaç doktorada gittim artık değiştirmek istemiyorum ama dediğin gibi şükran hanım çok sert insanı korkutuyor azarlar gibi konuşuyor sormadan pek bişey söylemiyor kafam hala karışık
sen nereye gidiyorsun

Bi o kalsa Dr yine de gitmem Selçuklu da nil e gidiyorum ben sakin bi bayan herseyi konuşabiliyorum en azından

Arkadaşlar ben de akademi hastanesinde doğum yapmıştım Muammer uğurel de fakat emekli oldu kendisi . Hamiş olan arkadaşlarımın hepsi ya belediye hastanesinde Hacer hanıma ya da selçukluda Nil hanıma gidiyorlar. Doktorunuzu sevmeniz önemli. Elekteik alamadığınız bir doktora gitmeyin . Çünkü strese giriyorsunuz ve bu sizin bebişiniZi etkiliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Demek emekli oldu bende Akademi hastanesinde doğum yaptım Muammer Beyden çok memnun kalmıştım öok iyiydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…