Konuyu tekrar acmak zorunda kaldim

Biranolsun

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2021
121
42
35
Arkadaşlar konumu tekrar buraya açmak zorunda kaldim ama inanın desteğe ihtiyacım var yöneticiden caze alsamda bi kaç msj rahatlamami sağlayabilir benim icin dert oldu bu konu daha önceki konumdada bahsetmiştim oğlumum yurumek istememesi ile ilgili konu açmıştım oğlum 16 aylık oldu hala yürüme alistirmalari sonuçsuz kalıyor bir türlü tek yürümek istemiyor sürekli tek elimden tutunarak geziyoruz evi tek bıraktım an bacagima sarılıyor yada çok zorladimi oturuyor gören daha yürümesini dedikce stres daha çok yapıyor kafaya takıyorum takmıyorum desemde takıyorum doktora gidecegim randevu aldım daha oncesinde sağlık sorunları yaşadim çocuklar hasta olduk evcek salgından dolayo yeni yeni toparlandik öyle kızlar ne kadar alistirma yaprakta bir türlü tek yürümek istemiyor

Ya benim oğlum tam 22 aylık yürüdü aslında 15 gibi yürümeye başlamıştı ama korkmuş kuzeni düşürmüştü yürütürken haftalarca yürümedi oturdu durdu biz yürütmeye çalıştıkça bağırdı titredi ama şuan bir görseniz varya seni beni koşuda geçer 2.5 yaşında sadece cesaret lazım

16 aylık daha yurumemesi normal bile sayılır 18 aya kadar doktorlar öyle diyor, bu telasiniz sebepli çocuğa dayatiyorsaniz ondan yurumemekte ısrar ediyor belki de çocuk.. biraz oluruna bırakın... Önceki konuda da söyledim, 21 aylık yürüdü benim oğlum da, doktoru sorun yok diyorsa üstüne düşmeyin artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…