Yapamazsın.Kızlar açtığım bir konuyu ve yorumlarını silmek istiyorum nasıl yapabilirim
Hesabımı silsem de silinmez miO konu hakkında yardımcı olamıyoruz efendim.
Siz bir yere kaydolurken şartları hiç okumuyor musunuz? Sizi çok dolandırırlar uyarayım.Hesabımı silsem de silinmez mi
2- Konu ve mesaj içeriği silmek yasaktır. İçeriği silinmiş konular kapatılır ve orjinal içerik geri yüklenir.
Lütfen ;
- üzüleceğiniz konulardan,
- başkalarını üzeceğiniz yorumlardan,
- yasal süreçte başınızı belaya sokacak mesajlardan,
- ola ki (Allah muhafaza) bir ayrılık yaşarsanız burada yazdıklarınızdan dolayı ciddi olarak canınızı sıkacak durumlardan,
uzak durmanızı öneririz.
Konular, mesajlar asla silinmiyor bunu lütfen unutmayın !
- Yazdıklarınızdan sorumlu olduğunuzu yorumlar yazarken, konu açarken iki kez düşünün bir kez yazın !
Birilerinin karşısına çıkar diye korkuyorum ama çok düşük bir ihtimal herhalde oben yıllardır boşuna mı konu açmıyorum eski konularım ne zaman baksam oradaşimşek gibi çakıyor silemezsin alın yazın bu
ay tabiki isim falan yok dimi içerikte benzer ne hayatlar varBirilerinin karşısına çıkar diye korkuyorum ama çok düşük bir ihtimal herhalde o
Hayır isim hiç geçirmedim ama ne bilim içime bir kurt düştüay tabiki isim falan yok dimi içerikte benzer ne hayatlar var
aman bişey olmaz kim ne oldugunu nasıl anlasın bir sürü hikaye varHayır isim hiç geçirmedim ama ne bilim içime bir kurt düştü