Konuyu kapatacam 3 / 5 tl oldu

Kotun pacada sorun var sanirim kac beden fiyat alabilirmiyim

Pantolon eskitme taşlama model zaten oyle giyildiginden degil 3 kere anca giydim.pacasina da dokunmadim ozellikle o sekilde biraktim.tsbi siz isterseniz dikebilirdiniz.gecen sene diz ve bacak yirtik modeller vardi hep.sizin beden kac.bu 38-40 bedene olur .bedeniniz uyarsa 7.5 a birakirkm

canım 18. sayfadaki kıyafetler ne kadarlık bebişler için=) 12-18 ay erkek bebekler için nelerin var

Bu konumdakileri bitirmek istiyorum artik fiyat soyleyin anladiriz

Deri tayt satildi .ikiler marka elbiseler ve zara ile h@m marka,etekler ayrilmistir

Her sey sadece 3 ve 5t bitirelim bu konuyu kapatmak istiyorum artik ve ara ratil temizligi yapmk istiyorum begendiginiz hic bir sey yok mu arkadaslae cok uyguna veriyorum gercekten sayfadaki her seyu

Canim bunların hepsine bir fiyat verirmisin, birde bedeni yazmayın bedenleri kaç acaba?
Cnm hepsi 5 tl lik grup .zaten ya 3 ya da 5 tl oldu bu konuyu kapatacam diye.en ustteli cok sik gomlek giymeye kiyamadan kuculdu. S beden .diger ust 38 .40 sifon olan.siyah loft 31.buz mavisi eskitme model az giyildi pacasi oyle kendinden 38 40 beden .dizel mit 38 ancak olur.kirmiza yakin belden dugmeli pantolon 38 beden .alttaki bordo 38 40 ama 38 daha rahat

Elinizde son kalanları bir yere toplayabilirmisiniz?konuyu takip edemedim hangileri kaldı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…