- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
-
- Konu Sahibi milakajunino
kayınbabam evi nakit aldı abonelik işlemleri tapu masrafı için yaklaşık 9.000 tl gitti canım. krediyle alacaksan Kredi kullanımında alınan faiz ve masrafları bankadan bankaya büyük farklılık gösteriyo. Sigortalar dahil masraf olarak ödenen tutarlar en az 5.000 tutuyor. ama faiz oranları da dahil edildiğinde yanlış bir kredi seçimi 10 binlerce ek maliyet oluşturuyor. bence mutlaka bağımsız ve uzman bir kredi danışmanından en doğru teklifi almanı öneririm.Merhaba arkadaşlar konut kredisiyle ev almak istiyorum ama eşim gözümü çok korkutuyor kredi tapu masrafları 10bin civarı tutar diye.ALmak istediğimiz ev yaklaşık 8o bin tl 2+1 . Bilen varsa masrafımız ne gider acaba vergi dosya abonelik ne istiyorlar.şimdiden teşekkür ederim.
kayınbabam evi nakit aldı abonelik işlemleri tapu masrafı için yaklaşık 9.000 tl gitti canım. krediyle alacaksan Kredi kullanımında alınan faiz ve masrafları bankadan bankaya büyük farklılık gösteriyo. Sigortalar dahil masraf olarak ödenen tutarlar en az 5.000 tutuyor. ama faiz oranları da dahil edildiğinde yanlış bir kredi seçimi 10 binlerce ek maliyet oluşturuyor. bence mutlaka bağımsız ve uzman bir kredi danışmanından en doğru teklifi almanı öneririm.
yinede ekspertiz gelecek evine canım. 2-3 bine bekli hallolurÇok teşekkür ederim canım. Eşim söyledi de küçük ve daha ucuz ev olunca masraflar da değişmez mi sence
Denizbanktan sigorta dahil 3,500 tl ödedik dosya masrafını.
5.000 tl de emlakçıya komiston verdik. yani bu kadar.
Eğer bankanızla anlaşırsanız bunların toplam maliyeti için size 80.000 değilde 85.000 kredi çıakrtır elinizden apra çıkmadan daha rahat ödersiniz
Merhaba arkadaşlar konut kredisiyle ev almak istiyorum ama eşim gözümü çok korkutuyor kredi tapu masrafları 10bin civarı tutar diye.ALmak istediğimiz ev yaklaşık 8o bin tl 2+1 . Bilen varsa masrafımız ne gider acaba vergi dosya abonelik ne istiyorlar.şimdiden teşekkür ederim.
Masrafınız kredi çektiğiniz banka ve yaşadığınız şehirdeki elektrik su abonelik miktarlarına göre değişiyor.Hepsini hesaplamadan kredi çekmeyin.Experin biçtiği değerin en fazla %75 ini veriyor banka kredi olarak.Masraflara göre kredi oranınızı arttırabilirsiniz eğer exper uygun görürse.bir emlak uzmanıyla görüşün yardımcı olacaklardır.Merhaba arkadaşlar konut kredisiyle ev almak istiyorum ama eşim gözümü çok korkutuyor kredi tapu masrafları 10bin civarı tutar diye.ALmak istediğimiz ev yaklaşık 8o bin tl 2+1 . Bilen varsa masrafımız ne gider acaba vergi dosya abonelik ne istiyorlar.şimdiden teşekkür ederim.
Onları maalesef t aolarak bilmiyorum fakat şuan oturduğunuz yere talep açmış ve bir para ödemiş iseniz,
onları iptal işlemi yaparken geri alabiliyorunuz.
Toplam talepler 1.000 tl civarı olabilir
hangi bankadan çektiniz?ben nişanlıyım krediyle ev alıp direkt kendi evimize çıkalım diyorum.nişanlımda bende çalışıyoruzcanım bizde bu şekilde ev sahibi olduk...6 aylık evliydik ev aldığımızda 10 yıllık 136 bin çektik kredi..
hatta ilk senesi bitti bile..
aylık 2.000 tl ödüyoruz.. eşimde bende çalışıyorum...hiç gözünüz korkmasın..allah öyle bir yardım ediyor ki.....
sakın gözünüz korkmasın tapu masrafları 7 bin
dosya masraflar sigorta vs.. 2.500 de oraya verdik...
tasınma abonelik masrafları 2.000 diyorum... çunku ekstra o kadar çok masraf cıkıyor ki...
hakkınızda hayırlısı olsun... herşey gönlünüzce olsun
150.000 tl kredi çektik daha temmuz ayında 6,250 tl tapu masrafı verdik. Artık çektiğiniz krediye göre tapu masrafı ödüyorsunuz
hangi bankadan çektiniz?ben nişanlıyım krediyle ev alıp direkt kendi evimize çıkalım diyorum.nişanlımda bende çalışıyoruz
Ya arkadaşlar mesela 130 milyar ceksen buna ne kadar faiz.geliyor çok fazla faiz geldigini duydum bnde ev almak istiyorum ama bu faizler çok korkuttu gozumu