Anket konuşurken ellerinizi ve mimiklerinizi ne sıklıkla kullanırsınız

konuşurken ellerinizi ve mimiklerinizi nesıklıkla kullanırsınız

• Ankete Katılan
    71
samimi olduğum insanlarla konuşurken her zaman kullanırım. muhabbete canlılık katıyor bence. :dance:

ellerimi fazla kullanmam çünkü sevmiyorum fazla el-kol hareketlerini. Ama mimik hareketlerini çok fazla kullanıyorum.

acaip bol mimikli bir insanım...
yapmayayım desem elimde değil zaten...

bazen
cok heycanli yada komik biseyler anlaticaksam abovvvvvv tutmayin beni ozaman mimikler eller kollar hareketler saklabanliklar :)

mimiklerimi hiç kullanmam işyerinde karşımda ayna yapışılıdır gözden kaçırmayayıom diye (tabisi banko oldugu için karşımdakiler farketmiyor sadece birkaçkez bandı söken meraklılar olmuştu)
yüz kasları ne oranda çalıştırılırsa o kadar kırışır çöker kaş çatarak konuşanların kaşarası tam anlamıyla çöküktür kaşlarını kaldırarak konuşanların yan çizgileri şaşılacak kadardır (26yaşındaki kız arkadaşım alnına botox yaptırıyor)

ben ellerimi çok kullanırım iyi bir hatibimdir dinletirim hatta yüzümü hiç kullanmadıgımı ben söyledikten sonra farkederler aaa evettt ;ama öyle ruhsuz konuşmuyorsun eller kollar yaşar yaşatır diye

Son düzenleme:
bende çok fazla mimik kullanırım,konuşurken,
kaşım,gözüm,elim,kolum oynar hep
eşim çok şikayetçi bu durumdan,
ama ne yapayım elimde değil

çok kullaırım arkadaşlarımda çok yakıştırır bana hele taklit falan yapınca kırılırlar gülmekten :D

Her zaman kullanırım. Öğretmen olmanın getirdiği bir alışkanlık ve olmazsa olmazımız galiba :1:

bazen kullaniyorum sohbet koyulasdi zaman kendimin sonra farkina varip durdurdum yada devam ettim oluyor :1::1:

Back