Anket konuşurken ellerinizi ve mimiklerinizi ne sıklıkla kullanırsınız

konuşurken ellerinizi ve mimiklerinizi nesıklıkla kullanırsınız

• Ankete Katılan
    71

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
konuşurken ellerinizi ve mimiklerinizi nesıklıkla kullanırsınız

çok fazla değil çünkü fazla da konuşmam ve el kol hareketlerinden hoşlanmam

acaip el kol hareketi ve mimik kullanırım,yaw ben robot muyum elbette mimik flan kullancam

Bende çok kullanıyorum. Benimki bana "italyanmısın sen,ne bu eller kollar" diyo.. Töbe tööbeeee.. vücut dili diye bişe var be sevgilim..

İnsan el ve mimikleyirle hareket edipd ekonuşursa insanların daha ilgisini ceker diye düşünüyorum... O yüzdende bende el ve mimiklerimle konuşmayı seviyommmm jeyyar

Bazen çok kullanırmışım...ben farketmemde kızımcım şikayet eder bundan canım....sengözlerimebaksanab

ben çok kullanırım... kendimi bu şekilde daha iyi ifade edebildiimi düşünüyorum.. kullanılan cümleler mimiksiz çok farklı algılanabiliyo. o yüzden mimik ve el hareketlerinin kullanılan cümle kadar önemli olduunu düşünüyorum...

Çok kullanırım. Hatta zaman zaman sağımdan solumdan geçmek tehlikeli bir hal alabilir...:)))

konuşurken vücut dilini de oldukça fazla kullananlardanım bazen kendimi engellemeye çalışıyorum ama çok da başarılı olamıyorum.

benim elim kolum da pek rahat durmaz:roflol:
mutlaka kullanırım.yoksa konuşamam ki:1shok:

yüzüm farkında olmadan çok kullanıyorum herşeyi açık edibilyorum.kafamçokkarıştı

heryerimi kullanırım valla bişey anlatırken adeta yaşarım yani. ama keyfim yoksa az ve öz konuşurum hareket yapmam yaniDD

bende çok kullanırım özellikle çok sinirli olduğumdaklava:yaklaşan yandı yanıma:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…