• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum kişi belirsizlik Yaratıyor, Ne Yapmalıyım?

db0198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
32
13
88
Biri bana ilgi gösterirken, annesiyle tartışması yaşadıktan sonra birden bire buluşmayı iptal etti. Bu arada annesiyle “kavgası” 3 gün önce falan olmuştu - ama buluşmamıza 3-4 saat kala iptal etti. Zaten başka şehirlerde yaşıyoruz.

Sinirlendim ve aradım ama bir kelime bile etmedi. Açıkcası telefon konuşmasında sinirli olduğum için tonum iyi değildi. Ben en önemli sınav dönemimde bile ona zaman ayırdım
Neden 3-4 saat kala haber veriyorsun dedim, işteydim dedi (kendi işi). Sonra yazdım, kusura bakma dedim, eğer moralin düzelecekse yarın gel diye. O ise teşekkür edip, bir şey olursa her zaman ara diyerek konuyu kapattı.

Mesaj attım ve doğruyu söylemesini, belirsizlikten kurtulmak istediğimi belirttim. Başkası mı var diye sordum. Mesajım iletildi ama görülmedi. Dikkat mi çekmek istiyor yoksa umursamıyor mu?

Bizi yengesi tanıştırdı belki ondan çekiniyordur diye mesajda dürüst olmasını istedim. Cevabını alıp ve bir daha rahatsız etmeyeceğim ya da kimseye söylemeyeceğim diye belirttim. Yaşı 26 bu arada.

Biliyorum çoğunuz aman boşver diyeceksiniz ama içim içimi kemiriyor….

Adam 3 saat kala, 4 gün öncenin kavgasını bahane ederek buluşma iptal ediyor.

Arayan sizsiniz.
Telefonu kapatıp mesaj atan sizsiniz.
Mesajda özür dileyen sizsiniz.
Sonrasında yine biri mi var diye yazan yine sizsiniz.

İlgi yok ki ortada. Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz, adam 2 laf edip çekiliyor

Tacizcilik gibi görmüyorum çünkü o tanışmak istedi. Kendisi yazdı, kendisi arası ve yine kendisi ilerisi için planları yaptı. Ben bu kadar beni tanımadan emin olma diyendim. Benim sinirime giden şey daha ondan öncesi gün ilgiliydi, hevesliydi. Yoksa biliyorum darlamamak gerektiğini.

Biri bana ilgi gösterirken, annesiyle tartışması yaşadıktan sonra birden bire buluşmayı iptal etti. Bu arada annesiyle “kavgası” 3 gün önce falan olmuştu - ama buluşmamıza 3-4 saat kala iptal etti. Zaten başka şehirlerde yaşıyoruz.

Sinirlendim ve aradım ama bir kelime bile etmedi. Açıkcası telefon konuşmasında sinirli olduğum için tonum iyi değildi. Ben en önemli sınav dönemimde bile ona zaman ayırdım
Neden 3-4 saat kala haber veriyorsun dedim, işteydim dedi (kendi işi). Sonra yazdım, kusura bakma dedim, eğer moralin düzelecekse yarın gel diye. O ise teşekkür edip, bir şey olursa her zaman ara diyerek konuyu kapattı.

Mesaj attım ve doğruyu söylemesini, belirsizlikten kurtulmak istediğimi belirttim. Başkası mı var diye sordum. Mesajım iletildi ama görülmedi. Dikkat mi çekmek istiyor yoksa umursamıyor mu?

Bizi yengesi tanıştırdı belki ondan çekiniyordur diye mesajda dürüst olmasını istedim. Cevabını alıp ve bir daha rahatsız etmeyeceğim ya da kimseye söylemeyeceğim diye belirttim. Yaşı 26 bu arada.

İyide neden sen arıyorsun?
Hayatta aramam.
Peşine düşme bukadar.

Bir açıklama borçlu olduğu için konu sahibi arıyor, cevap bulmak istiyor.
Hırsızın hiç mi suçu yok?
Adam akıllı konuşmayı öğrense şu erkekler, kadınlarda belirsizlik yüzünden aramak istemez. İnsan beyni bir cevap istiyor en nihayetinde bazen de gözümüzün önündeki cevapları göremiyoruz.
Medenice durum bildirmek hiç zor değil yani.

Konu sahibi dıştan gözle bakınca çocuk istemiyor belli, uzatma bence sen de daha fazla. Poposu kalkar

Neden onu belirsizligiyle başbaşa bırakmıyorsun ?

Böyle bi adamı ne yapacaksınız Allah aşkına sizi yan cepte tutmak için iki güzel kelime dese okey misiniz? Bu kadar mı kendinize değeriniz. Kim ne derse desin bu gönül ilişkilerinde eşitlik bozulur erkek kadının peşinden koşacak ısrarcı olacak, nedir bu kızlarda yapışkanlık anlamıyorum. Bu yüzden kaybediyosunuz yada ilişkide hep alttan alan verici taraf oluyosunuz işte.

Neden onu belirsizligiyle başbaşa bırakmıyorsun ?
Haklısın, herhalde eski unutamadığı var veya duyguları karmaşık olgunlaşmamış. Bu arada Spotifyda beni eklemişti. Benim müziklerimi dinliyor - eski unutamadığı kişi hatrınadır atık. Hiç bir şeye mantıklı düşünemiyorum 😅
trajikomik resmen.

Genel:
Ya ben kimseye yapışmıyorum ki. Anlatmak istediğim tamam insanlar konuşur olur olmaz. Ama bir insan neden sorusuna bile cevap veremezmi? Birde en baştan - en baştan kendisinin ciddi olgun bir insan olduğunu belirtirken. Ben bu kadar benden hızlı emin olma, buluşuruz olur olmaz bunu düzgünce söyleriz derken.

Son düzenleme:
Tacizcilik gibi görmüyorum çünkü o tanışmak istedi. Kendisi yazdı, kendisi arası ve yine kendisi ilerisi için planları yaptı. Ben bu kadar beni tanımadan emin olma diyendim. Benim sinirime giden şey daha ondan öncesi gün ilgiliydi, hevesliydi. Yoksa biliyorum darlamamak gerektiğini.

Insanlar tanismak istedi diye senet mi imzaliyor? Size sevgililik, evlilik borcu mu var? Yok.
Birinden hoşlansam etkilensem, ilgilensem yarin bir kelimesinden uyuz olurum belki gorusmek istemem hesap mi verecegim mesela? Bekarken en uyuz oldugum flort tipi de buydu insanlarin peşine düşenler, istemiyorsa istemiyor bitti.

Ha bilmem kac senelik ilişkiniz olsa ve bitse bir aciklama beklerdim deseniz anlarim da ortada bir şey yokken neyin aciklamasi.
Bazi insanlar böyledir cabuk yükselir, cabuk söner olabilir yani. Siz de plan yapani ciddiye almayin, almadim zaten diyeceksiniz hareketleriniz oyle soylemiyor.

Evet yeterli ilgi ve özen yok ilişkinizde.evet umursamıyor erkekler öyle dikkat çekeyim falan tarzı planlar yapamazlar.taktik falan yok.neyse odur.

Insanlar tanismak istedi diye senet mi imzaliyor? Size sevgililik, evlilik borcu mu var? Yok.
Birinden hoşlansam etkilensem, ilgilensem yarin bir kelimesinden uyuz olurum belki gorusmek istemem hesap mi verecegim mesela? Bekarken en uyuz oldugum flort tipi de buydu insanlarin peşine düşenler, istemiyorsa istemiyor bitti.

Ha bilmem kac senelik ilişkiniz olsa ve bitse bir aciklama beklerdim deseniz anlarim da ortada bir şey yokken neyin aciklamasi.
Bazi insanlar böyledir cabuk yükselir, cabuk söner olabilir yani. Siz de plan yapani ciddiye almayin, almadim zaten diyeceksiniz hareketleriniz oyle soylemiyor.
Ya ben kimseye yapışmıyorum ki. Anlatmak istediğim tamam insanlar konuşur olur olmaz. Ama bir insan neden sorusuna bile cevap veremezmi? Birde en baştan - en baştan kendisinin ciddi olgun bir insan olduğunu belirtirken. Ben bu kadar benden hızlı emin olma, buluşuruz olur olmaz bunu düzgünce söyleriz derken.

Erkeklerin dürüst olduğu paralel bir evrende büyüdünüz sanırım. Erkeklerin bir çoğu tutarsızdır çünkü bir çoğu rol keser. İlgi alaka olarak gördüğünüz şeyler hissetmekten değil tiyatrodan ibaretmiş demek ki aslına dönmüş. Bu ani dönüş dikkat edin de sizde takıntıya neden olmasın.

Cevap vermeyebilir. Bazi durumlarda ben de kırmak istemiyorsam, soyledigim şey arada polemik cikarabilecek bir durumsa 2 günlük insan için o aciklamalara girip uğraşmak istemem. Sizi de yengesi tanistirmiş o toplara girmek istemiyor olabilir bu gayet anlaşilir birsey.
Her şey herzaman uygun ilerlemiyor.

Back
X