Konuşmamak ile iyi mi yaptım, amacı nedir sizce?

Selam vermek iletisim kurmak degil ki. Adamin normal video atmasina bile samimiyet diyorsun. O kadar cok kendi yaşitlarindan uzaksin. O kadar cok bir erkek ile iletisimden korkuyorsun. Her gün okulda sirayi bir erkek ile paylasmak arkadaslik yada samimiyet degildir.

Bu sekilde sadece erkekler ile olan degil, herkes ile iletisim sikintilari yaşarsin. Milleti hep yanliş anlarsin, davranişlarin arkasinda biseyler ararsin. Dedigim gibi, bir psikologa gitmelisin, madem etrafindaki kötü olaylardan bu kadar etkilendin.

Gerçekten mi? Yani kızınızın hayattan, insanlardan, erkeklerden korkan, iletişim konusunda problemli, arkadaşlık kuramayan bir genç kadın olmasını mı diliyorsunuz?
Bununla alakası yok, ben insan ilişkileri ile ilgili bir bölüm bitirdim, okul biteli bir yıl olmus ama bu cocuk son bir ayda yazıp aramaya başlamış, isterse askı bulana kadar denesin görsun tanısın kızım da ama ayırt etmeyı bilsin iyi niyeti, kendı hatalarından oldugu kadar ıcgudulerine guvenerek de karar alsın, inanın ilişkiler konusunda cok sey ogrendım, korkmak baska bile bile zaman kaybetmek cok baska.

Hayatım boyunca hiç bi konuda bu kadar kastığımı hatırlamıyorum neden akışına bırakmadın bu kadar kastın kendini en ince detayına kadar düşündün ki anladığım kadarıyla ortada bi his yok ayrıca samimiyet kurmaya çalışmak değil bu sevgililik böyle başlıyo sonra seni seviyorumlar falan geliyo neden kötüye çekiyosun biraz kendini rahat bırak

Arkadaş falan değil adam iş atmış işte
Bu kadar masum düşünmüyorum ben
Bir erkek sürekli bir kızla konuşuyorsa ondan bir beklentisi oluyor
Amann boşver gitsin

Bu hiç de arkadaşca bir yaklaşım değil oğlan ağzıyla dememiş olabilir paylaşımları durumlara burçlarını zi koyması adam yürüyor gibi ama hesabıma gelmezse arkadaş olarak diycek ben sana diyeyim gelme oynamalarına ...üç günde bi yoklama ıyi valla bununla olsa senden iyisini bulsa başar tekmeyi ben sana söyleyeyim.hareketini beğendim engellemişsin aklında soru işareti kalmasın ıyi niyetli olma okadar görünen köy işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…