Konuşmamak ile iyi mi yaptım, amacı nedir sizce?

Kaç yaşındasınız? Aileniz neden bu kadar kontrolcü? Bu durum sizi rahatsız etmiyor mu? Birde yok o onu tanıyor bu bunu tanıyor dedikodumu yaparlar falan bunlar sizi yormuyor mu bence kendi hayatınıza odaklanın rahat olun biraz..

Siz bu olayı neden bu kadar taktınız ya çok garip. Size arkadaş olarak yaklaşmış olabilir arkadaşlığından hoşlanmamış da olabilirsiniz ama iletişimi kestiyseniz üzerine düşünmeye hiç gerek yok bir sürü şey kurmuşsunuz kafanızda. Belki eğitim hayatı olmayan biri olsanız hiç sosyal ortam görmeseniz tamam diyeceğim ama üniversite okumuşsunuz zaten biliyorsunuzdur az çok böyle şeyleri. Ben sizi de takıntılı gördüm açıkçası herkese 'acaba benimle ilgili asıl niyeti ne' diyerek yaklaşmak da doğru değil.

çocukla normal konuşmuşsun ama sen sanırım triplere girmişsin. iyiki bir şey hissetmedin.
bence senden hoşlandığını düşündün sana karşı açılmayınca ve bir kaç müsait değilime bozuldun ve engelledin.

Bu yazıyı üniversite mezunu bir insanın yazmış olmasına hayret ettim. Ailenizin telefonunuzu karıştırmasını bu kadar normalleştirmiş olmanıza da. Karşınızdaki insanla konuşmak istemeyebilirsiniz elbette herhangi bir sebeple ama size karşı en ufak bir taşkınlığı olmayan birini engellemek, rehberden silmek gerçekten çocukça. Üstüne kardeşim yazmışsınız, lisede dönmez sizin yaptığınız muhabbet.

Eski yaşadığınıza gelince size sizi sevmediğini çok net söylemiş, neden umutlandınız ki hala? Farzedelim yaptı sizin dedikodunuzu eee yani?

1 ayda bu kadar samimiyet kurmaya çalışmasındansa sizin böyle küçük detayları düşünüp insanlara sizin peşinizden koşuyor muamelesi yapmanız daha saçma.

Aslında seviyor gözüyle bakmadım ama 1 ayda bu kadar samimiyet kurmaya çalışması garip geldi sadece, ben çabuk samimiyet kuramıyorum o yüzden garip geldi

Bu samimiyetmi? Adam arada video atiyor iste. Normal genç isi. Baska ne yapsin? Senin ile sayinli, hanim efendili sohbetlermi kursun? Adam flört bile etmemis. Ona ragmen sen yasli yengeler gibi allaha emanet ol gibi cümleler kuruyorsun.

Diger konunu hatirliyorum. O sevdigin cocuk baska kizlar ile beraber oldugu halde halen ondan umutlaniyordun. Onun içinde bu cocuktan vaz geçiyorsun. Niye, milyonda 1 ihtimal seni konusurlarmis diye. Sanki konussalarda, ne konusacaklar.

Düsüncelerin bana pek normal gelmedi. Halen o diger cocuga takilisin. Sana yaklasan insanlara izin bile vermiyorsun. Bence bir psikologa gitmelisin. Bu yaslarin geri gelmez.

Çocuk bir şey yapmamış ki yahu silip engelleyecek ne var. İstemiyorsan arayı soğutur mesajları seyrekleştirirsin o da keser zaten bir süre sonra.

Merhabalar, eski hesabımda sorduğum konulardaki görüşleriniz bana iyi gelmişti teşekkür ederim öncelikle, bu konu hakkında da görüşünüzü merak ediyorum,
Bizim üniversiteden seçmeli derslere gelen bir erkek vardı, zaten bizim alt sınıftan biriydi, okul bittikten 1 yıl sonra instagram açmıştım 2 ay önce en son, telefon numaramı istedi verdim ona zaten okulda görmüştüm diye, okulda da 4 kez falan görüp normal konuşmuştum, şu anda da normal arkadaş olarak konuştum zaten 1 ay, ben bi ara whatsapp durumunda dinlediğim şarkıları paylaşıyordum şarkılar hakkında konuştum sonradan o da dinlediği şarkıları bana atmaya başladı müzik listem onun attığı şarkılarla dolmaya başladı, bana hep at da demedim ki zaten, bide nereye gitse ne yapsa bana fotoğraf atmaya başladı, birisinin köpeğini severkenki videoları atmaya başladı hiç öncesinde konuşmadan, futbol maçları oynarken ve katıldığı etkinlikleri falan bana attı, bazı mesajlarının sonunda ikimizinde burcumuzun sembolünü atıp durdu, samimiyetim de yok, okulda samimiydim desem o da yok, normal arkadaşlarımla konuştuğum gibiydi, bide bana en son yazdığında nasılsın dedi zaten son zamanlarda 3 günde bir nasılsın diye yazıyordu, ben de son zamanlarda soğuk davranıyordum iyiyim diyordum sadece, nasılsın dedi bende iyiyim sen dedim, o da iyi olmaya çalışıyorum dedi, bende bişey mi oldu dedim, o da gözümle alakalı sorunum var uyuyamıyorum takıntılıyım biraz ya dedi, bende açıkçası bilmiyorum takıntılıyım deyince gerildim niye öyle dedi anlamadım, nedenini de sordum konuşuruz şu anda müsait değilim dedi ama anlatmadı sonradan, sonraki sabah uyandım erken baktım whatsapp durumu paylaşmış bir sürü gece futbol oyunu oynamış aşk şarkıları falan bende sildim rehberden, ailemde bu aralar sordu senin görüştüğün biri var mi diye yok dedim, sonra bugün de mesaj attı nasılsın diye, bende ailem telefonuma bakıyor bana daha yazma olur mu dedim, o da tahmin ettim bir aksilik var diye emin olayım dedim arkadasim iyi günler sana hayatta başarılar dedi, bende teşekkür ederim kardeşim sana da hayatında başarılar dilerim dedim Allah'a emanet ol dedim, sende sağol kardesim yazdı engelledim.
Zaten konuşsam bile görüşemezdim istediğim zaman ailem çok karışır nereye gittiğime falan, her zamanda dışarı çıkan biri değilim bende sosyal fobi de olduğu için, bide onu çok az göreceğim için nasıl tanıyabilirim ki diye de düşündüm sanal da kalacak gibi geldi.
Bir de burda da sormuştum önceden, eski sevdiğim kişi de bu üniversiteden birisiydi, 2 yıl konuştu benimle sevmediğini söyledi ama benimle konuşmasıyla umutlandım sonrada sevgili olmadan cinsellik isteyip başkasıyla sevgili olunca konuşmayı bitirmiştim, bu durumu da yaşadığım için kimseye güvenemiyorum şu anda, eski sevdiğim kişiyle bu kişi arasında tanışmışlık ve yakınlık yok ama ortak arkadaşlar var, bu kişiyle konuşsam ilerde onlarda duyacak, eski sevdiğim kişiye söyleyip dedikodumu yapacaklar diye de düşündüm, zaten bu kişiye karşı da bir duygum yok ki, 1 ayda bu kadar samimiyet kurmaya çalışması garip değil mi sizce amacı sadece arkadaşlık olarak bile olsa, sen iyi ve anlayışlı birisin diyor bana ama ben ona karşı bir sevgi hissetmedim ve engelledim, zaten sevdiğini de söylemedi, görüşlerinizi çok merak ettim, okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgili olmaya bir yolda ilerlerken kardeşe baglamissiniz 😐Ne denir kii...Zaten hissinde yok sacma sapan muhabbet sonlanmis iyi olmuş diyelim

Madem konuşmak istemiyorsunuz içinizden gelmiyor boşverin gitsin niye bu kadar taktınız

Keşke bir şans verseydiniz 🤷🏼‍♀️ Belki çok iyi iki arkadaş olurdunuz sadece, belki anlaşırdınız iş ilişki boyutuna giderdi..Ben çocuğun yanlış bir davranışını göremedim,tanımaya-samimiyet kurmaya çalışmış gibi geldi.

Arkadaş olabilirsiniz illa sevgili adayı diye bakmayın ona rağmen sohbtinden keyif almıyorsanız iyi yapmışsınız demektir

Merhabalar, eski hesabımda sorduğum konulardaki görüşleriniz bana iyi gelmişti teşekkür ederim öncelikle, bu konu hakkında da görüşünüzü merak ediyorum,
Bizim üniversiteden seçmeli derslere gelen bir erkek vardı, zaten bizim alt sınıftan biriydi, okul bittikten 1 yıl sonra instagram açmıştım 2 ay önce en son, telefon numaramı istedi verdim ona zaten okulda görmüştüm diye, okulda da 4 kez falan görüp normal konuşmuştum, şu anda da normal arkadaş olarak konuştum zaten 1 ay, ben bi ara whatsapp durumunda dinlediğim şarkıları paylaşıyordum şarkılar hakkında konuştum sonradan o da dinlediği şarkıları bana atmaya başladı müzik listem onun attığı şarkılarla dolmaya başladı, bana hep at da demedim ki zaten, bide nereye gitse ne yapsa bana fotoğraf atmaya başladı, birisinin köpeğini severkenki videoları atmaya başladı hiç öncesinde konuşmadan, futbol maçları oynarken ve katıldığı etkinlikleri falan bana attı, bazı mesajlarının sonunda ikimizinde burcumuzun sembolünü atıp durdu, samimiyetim de yok, okulda samimiydim desem o da yok, normal arkadaşlarımla konuştuğum gibiydi, bide bana en son yazdığında nasılsın dedi zaten son zamanlarda 3 günde bir nasılsın diye yazıyordu, ben de son zamanlarda soğuk davranıyordum iyiyim diyordum sadece, nasılsın dedi bende iyiyim sen dedim, o da iyi olmaya çalışıyorum dedi, bende bişey mi oldu dedim, o da gözümle alakalı sorunum var uyuyamıyorum takıntılıyım biraz ya dedi, bende açıkçası bilmiyorum takıntılıyım deyince gerildim niye öyle dedi anlamadım, nedenini de sordum konuşuruz şu anda müsait değilim dedi ama anlatmadı sonradan, sonraki sabah uyandım erken baktım whatsapp durumu paylaşmış bir sürü gece futbol oyunu oynamış aşk şarkıları falan bende sildim rehberden, ailemde bu aralar sordu senin görüştüğün biri var mi diye yok dedim, sonra bugün de mesaj attı nasılsın diye, bende ailem telefonuma bakıyor bana daha yazma olur mu dedim, o da tahmin ettim bir aksilik var diye emin olayım dedim arkadasim iyi günler sana hayatta başarılar dedi, bende teşekkür ederim kardeşim sana da hayatında başarılar dilerim dedim Allah'a emanet ol dedim, sende sağol kardesim yazdı engelledim.
Zaten konuşsam bile görüşemezdim istediğim zaman ailem çok karışır nereye gittiğime falan, her zamanda dışarı çıkan biri değilim bende sosyal fobi de olduğu için, bide onu çok az göreceğim için nasıl tanıyabilirim ki diye de düşündüm sanal da kalacak gibi geldi.
Bir de burda da sormuştum önceden, eski sevdiğim kişi de bu üniversiteden birisiydi, 2 yıl konuştu benimle sevmediğini söyledi ama benimle konuşmasıyla umutlandım sonrada sevgili olmadan cinsellik isteyip başkasıyla sevgili olunca konuşmayı bitirmiştim, bu durumu da yaşadığım için kimseye güvenemiyorum şu anda, eski sevdiğim kişiyle bu kişi arasında tanışmışlık ve yakınlık yok ama ortak arkadaşlar var, bu kişiyle konuşsam ilerde onlarda duyacak, eski sevdiğim kişiye söyleyip dedikodumu yapacaklar diye de düşündüm, zaten bu kişiye karşı da bir duygum yok ki, 1 ayda bu kadar samimiyet kurmaya çalışması garip değil mi sizce amacı sadece arkadaşlık olarak bile olsa, sen iyi ve anlayışlı birisin diyor bana ama ben ona karşı bir sevgi hissetmedim ve engelledim, zaten sevdiğini de söylemedi, görüşlerinizi çok merak ettim, okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Sen cok akıllı bir kızsın, kırk yasında senın kadar ınce dusunup cıkarım yapıp boyle guzel kararlar alamıyorum umarım kızım da senın gıbı olur. Henuz 15 yasında. Soruna gelırsek en dogru davranısları sergılemıssın, hıc korkma merak etme. Sen bu kadar akıllı oldugun surece zarar gormez kendın gıbı cok tatlı akıllı mantıklı durust bı adamla evlenırsin. Senin gibi olan tum arkadaslarım şimdi cok mutlu. O cocuk da geyık pesınde imiş inan vakıt öldürüyomus. Ah senın yasında sendeki aklın yarısı bende olaydı keske.

Sen cok akıllı bir kızsın, kırk yasında senın kadar ınce dusunup cıkarım yapıp boyle guzel kararlar alamıyorum umarım kızım da senın gıbı olur. Henuz 15 yasında. Soruna gelırsek en dogru davranısları sergılemıssın, hıc korkma merak etme. Sen bu kadar akıllı oldugun surece zarar gormez kendın gıbı cok tatlı akıllı mantıklı durust bı adamla evlenırsin. Senin gibi olan tum arkadaslarım şimdi cok mutlu. O cocuk da geyık pesınde imiş inan vakıt öldürüyomus. Ah senın yasında sendeki aklın yarısı bende olaydı keske.
Teşekkür ederim, burda herkes beni eleştirdi haklı oldukları kısımlar var ama ben çevremde birçok olay gördüm kendim de kötü şeyler yaşadım bunları bilseler bana hak verirlerdi diye düşünüyorum, yaşadıklarımın çok azını konularda paylaştım ben, yorumunuz beni çok mutlu etti çok teşekkür ederim 😊 1 ayda bu kadar samimiyet kurmaya çalışması bana garip geldi açıkçası okul biteli 1 yıl oldu

Arkadaş olabilirsiniz illa sevgili adayı diye bakmayın ona rağmen sohbtinden keyif almıyorsanız iyi yapmışsınız demektir
Aslında ben sevgili olur mu gözüyle bakıp konuşmayı kesmedim yanlış anlaşıldım maalesef, zaten arkadaşlık kursam bile kızlarla olduğum kadar ben yakınlık kuramam, hemde yılda belki bir kez yada iki kez görecem çünkü onunda işi gücü olur, bide takıntılı olduğunu birkaç belli etti söyledi de yani tanımıyorum pek sonuçta tedirgin oldum, onu gerçekten tanımış olsam takıntılıyım dese sorun etmem ama daha yeni tanıyorum sonuçta, ben buradakilerin görüşlerini merak ettiğim için sormuştum ama bazıları yanlış anladı beni

Keşke bir şans verseydiniz 🤷🏼‍♀️ Belki çok iyi iki arkadaş olurdunuz sadece, belki anlaşırdınız iş ilişki boyutuna giderdi..Ben çocuğun yanlış bir davranışını göremedim,tanımaya-samimiyet kurmaya çalışmış gibi geldi.
Haklısınız belki de yakın arkadaş olabilirdim ama zaten görüşmem bile zor olurdu çünkü artık üniversite bitti çalışacağımız iş ortamları farklı olacak ikimizin de işi gücü olacak yılda belki bir iki kez görecem, bide uzaktan tanımaya çalışmak daha zor geliyor bana, bazıları bu konuda katılmayabilir saygı duyarım, normalde tanımış olsaydım bir yakınlığım olsaydı yılda bir iki kez görmek sorun olmazdı zaten tanıyorum derdim ama bu durum böyle değil maalesef hiç tanımıyorum onu okulda nasılsından öteye geçen muhabbet olmadı ki ve üniversite biteli 1 yıl oldu, bide daha yeni tanırken takıntılı biri olduğunu belirtmesi hiçbir samimiyet yokken beni tedirgin etti, önceden iyice tanımış olsaydım iyi biri olduğuna emin olsaydım takıntılı biriyim olması benim için sorun olmazdı

nasılsın dedi bende iyiyim sen dedim, o da iyi olmaya çalışıyorum dedi, bende bişey mi oldu dedim, o da gözümle alakalı sorunum var uyuyamıyorum takıntılıyım biraz ya dedi, bende açıkçası bilmiyorum takıntılıyım deyince gerildim niye öyle dedi .
Gerçekten anlayamadım adamın takıntılıyım demesine neden gerildiniz?

Gerçekten mi? Yani kızınızın hayattan, insanlardan, erkeklerden korkan, iletişim konusunda problemli, arkadaşlık kuramayan bir genç kadın olmasını mı diliyorsunuz? 😳

Sadece arkadaş olmak için telefonunu isteyeceğini pek sanmıyorum. Çocuk senden hoşlanmış tanışmak istemiş bence. Güzel de yaklaşmış aslında. önce arkadaşlık kurup birbirinizi tanımanız için. Direk sevgili moduna geçmesi saçma olmaz mıydı tanımadan etmeden. Seviyorum demesini beklemen çok garip.
Şans verseydin belki ilişkiye dönüşürdü belki arkadaşlığa. Yada biterdi gene bilemem.
Ama sen hoşlanmamışsın soğuk davranmışsın bitmiş zaten.

Gerçekten mi? Yani kızınızın hayattan, insanlardan, erkeklerden korkan, iletişim konusunda problemli, arkadaşlık kuramayan bir genç kadın olmasını mı diliyorsunuz? 😳
Beni tanımıyorsunuz bile burda açtığım birkaç konudan beni tanımış olmanız imkansız, benim lise üniversite sürecimi tam anlamıyla bilmiyorsunuz, erkeklerden korkan biri değilim üniversite bitene kadar sınıfta bir erkekle oturdum her gün, iletişim konusunda problemli olsam lisede herkesle konuşmuş biri olamazdım, üniversite de yakınlık kuramadım yoksa selam veremeyecek kadar sorunlu biri değilim, böyle düşünmenize üzüldüm gerçi sizde haklısınız beni tanımıyorsunuz ki

Beni tanımıyorsunuz bile burda açtığım birkaç konudan beni tanımış olmanız imkansız, benim lise üniversite sürecimi tam anlamıyla bilmiyorsunuz, erkeklerden korkan biri değilim üniversite bitene kadar sınıfta bir erkekle oturdum her gün, iletişim konusunda problemli olsam lisede herkesle konuşmuş biri olamazdım, üniversite de yakınlık kuramadım yoksa selam veremeyecek kadar sorunlu biri değilim, böyle düşünmenize üzüldüm gerçi sizde haklısınız beni tanımıyorsunuz ki
Peki 😉

X