• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konusma ve dil terapisti önerisi istiyorum

Edifar

👨‍👩‍👧‍👦💗💙
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
3.910
4.897
133
Merhaba, arkadaşlar bir sorum olacaktı hangi başlık altında yazacağımı bilemedim. Konya da konuşma ve dil terapisti önerisi olan var mı?
Bilen, deneyimi olan, giden veya kendisi bu mesleği icra eden vs vs
Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏿

Ankarada olur ama Konya tercihimiz... Önerilerinizi bekliyorum.. Şimdiden çok teşekkür ederim 🙏🏿

Cnm bnm konya da yok. Bazı rehabilitasyonlar ankaradan getirtiriyor ama devlete bağlı hiçbir rehabilitasyon merkezinden yok. özeller hakkında bilgim yok
Çok teşekkür ederim.. Bir kaç tane özel terapist buldum nette ama emin olamadım kk deneyiminden faydalanmak istedim. İlk kez konu açıyorum. Beceremedim de sanırım, kimse daha yazmadı 😊

Cnm bnm konya da yok. Bazı rehabilitasyonlar ankaradan getirtiriyor ama devlete bağlı hiçbir rehabilitasyon merkezinden yok. özeller hakkında bilgim yok
Devlette de meram tıp da var görünüyor.. Devlet değil özel tercih ediyoruz... Özel bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim

Ben kizim icin online konusma terapisi aliyorum
Ben yurtidindayim , terapistimiz turk ama o da baska bir ulkede yasiyor , canli gorusme yapiyoruz , ben kendisine kizimin videolarini atiyorum
İsterseniz ozelden bilgisini atarim

Ben yurtidindayim , terapistimiz turk ama o da baska bir ulkede yasiyor , canli gorusme yapiyoruz , ben kendisine kizimin videolarini atiyorum

memnun musunuz? faydası oluyor mu? bana da özelden dönüş yapar mısınız

memnun musunuz? faydası oluyor mu? bana da özelden dönüş yapar mısınız

Baslayali iki hafta oldu daha cok yeni , simdilik bir iki kelime konusmaya basladi kizim , zaten kucuk oldugu icin terapist bize anlatiyor yapmamiz gerekenleri biz uyguluyoruz , siz iletisim bilgisini mi istiyorsunuz terapistin?

Baslayali iki hafta oldu daha cok yeni , simdilik bir iki kelime konusmaya basladi kizim , zaten kucuk oldugu icin terapist bize anlatiyor yapmamiz gerekenleri biz uyguluyoruz , siz iletisim bilgisini mi istiyorsunuz terapistin?

evet milana verebilirsen memnun olurum. yeğenim var onlar da yurt dışında yaşıyor, kardeşi olduktan sonra konuşması bozuldu, konuşurken takılıyor. gelmelerine daha 4-5 ay var belki faydası olur

Bana da bilgisini ve fiyatını atabilir misin 🙂

Konyada bilmiyorum ama Ankarada Biz Ankara diye bir merkez var benim yegenim gitmisti oldukca ilgililer ve faydasini gormustu

Çok sevinirim

Back
X