- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.. Bir kaç tane özel terapist buldum nette ama emin olamadım kk deneyiminden faydalanmak istedim. İlk kez konu açıyorum. Beceremedim de sanırım, kimse daha yazmadıCnm bnm konya da yok. Bazı rehabilitasyonlar ankaradan getirtiriyor ama devlete bağlı hiçbir rehabilitasyon merkezinden yok. özeller hakkında bilgim yok
Devlette de meram tıp da var görünüyor.. Devlet değil özel tercih ediyoruz... Özel bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirimCnm bnm konya da yok. Bazı rehabilitasyonlar ankaradan getirtiriyor ama devlete bağlı hiçbir rehabilitasyon merkezinden yok. özeller hakkında bilgim yok
Ben kizim icin online konusma terapisi aliyorum
Ben yurtidindayim , terapistimiz turk ama o da baska bir ulkede yasiyor , canli gorusme yapiyoruz , ben kendisine kizimin videolarini atiyorum
İsterseniz ozelden bilgisini atarim
memnun musunuz? faydası oluyor mu? bana da özelden dönüş yapar mısınız
Baslayali iki hafta oldu daha cok yeni , simdilik bir iki kelime konusmaya basladi kizim , zaten kucuk oldugu icin terapist bize anlatiyor yapmamiz gerekenleri biz uyguluyoruz , siz iletisim bilgisini mi istiyorsunuz terapistin?
Ok terapistimden teyit alip atarim ozeldenevet milana verebilirsen memnun olurum. yeğenim var onlar da yurt dışında yaşıyor, kardeşi olduktan sonra konuşması bozuldu, konuşurken takılıyor. gelmelerine daha 4-5 ay var belki faydası olur
Bana da bilgisini ve fiyatını atabilir misinBen kizim icin online konusma terapisi aliyorum
Ben yurtidindayim , terapistimiz turk ama o da baska bir ulkede yasiyor , canli gorusme yapiyoruz , ben kendisine kizimin videolarini atiyorum
Çok sevinirimBen kizim icin online konusma terapisi aliyorum
Teşekkür ediyorumKonyada bilmiyorum ama Ankarada Biz Ankara diye bir merkez var benim yegenim gitmisti oldukca ilgililer ve faydasini gormustu