Konusma terapisti

Evrence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
668
1.218
Merhaba arkadaslar,
İyi bir konuşma terapistine ihtiyacim var. Çocuğum neredeyse 8 yaşında ve halen bebekce konusma durumunu asamadik.Birkaç harfte artikulasyon sorunumuz var. R harfini hic soyleyemiyor.Ç-C-Ş-J harfleri zor cikiyor. Bazi harfleri bazi kelimelerde cok düzgün söyleyebilirken bazi kelimelerde düzgün cikmiyor. Konusmasi da gec olmustu.Birde yuvarlayarak ve hizli konusuyor.iyi bir konusma terapistine ihtiyacim var.Bu arada daha oncede konusma terapistine gittik.Ama faydasini goremedik pek.Daha once benzeri süreclerden gecen, tavsiyeleri olan ve bunun yanisira iyi bir konusma terapisti önerebilecek olan varsa cok sevinirim.Şimdiden çok tesekkür ederim

Hangi sehirdesnz. Pera özel eğitim kurumu varsa şehrinizde mutlaka oraya gidin sadece konuşma terapisti ile değil diğer branşlarla da beraber konuşma konusunu çözüyorlar.
Benim.akrabam a tipik otizmdi ve sadece el hareketi ile istyrdu her şeyi şuan konsyr takıntıları azaldı. Umarım sizin yavrunuza da şifa olur.
Bu arada merak ettim kardeşi var da ondan dolayı mi o şekilde konuşmasını sürdürüyor?

Istanbuldayim ben.Kardesi yok ve 3 yasindan beri krese gidiyor. Iyi dilekleriniz icin cok sagolun
Istanbulda 2 semtte var ve ordaki konuşma terapistni yakından tanyrm mutlaka gidin ve giderseniz 2. Hafta bana mutlaka yazacaksnz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…