Merhaba, ben okul öncesi öğretmeniyim. Evde eğitici öğretici aktiviteler, oyun grupları, atölye çalışmaları düzenliyorum, doğal olarak sürekli çok sayıda çocuk gelişimcisiyle, pedagogla, psikologla ve bir çok çocukla iç içeyim. Size pek yakın olmasa bile, bizim kekeme çocuklarımızla, peltek çocuklarımızla ve sadece hırıltı şeklinde belirsiz-huzursun inleme türü sesler çıkaran çocuklarımızla çalışan bir hanım var, kendisine yönlendiriyoruz. Kendisi lisede çocuk gelişimi, ardından okul öncesi öğretmenliği okuyup Kanada'da konuşma ve ifade engelleri üzerine eğitim almış, bu alanda çalışıyor. Oldukça başarılı sonuçlar aldık bu zamana kadar. Ebeveyn ile, çocuk ile, gelişim süreci ile yakından ilgili olması en büyük avantajı, her seans sonrası mutlaka rapor şeklinde sunuyor. Fiyat konusunda falan hiç çekinmeyin, bunlar medikal seans gibi değil, oyun-etkinlik-aktivite arasına yedirilmiş şeyler. Çocuğun sıkılmaması adına da çok etkili. Ücreti de terapi, psikolojik danışmanlık, doktor tedavisi gibi değil, saatlik, çıkarılan programa göre, ilgilenirseniz iletişim bilgilerini ulaştırayım.